Şimdi Tv de ki yarışmacılar gibi,yarışmaya şuradan katılıyorum ,şu işle meşgulüm,şu kadar çocuğum var,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim diyecek mi bakalımHoşgeldin nasılsınBize biraz kendini anlatabilir misin
Nevreste bak bir sopalık daha çıktıNevroş hiç xs ye özenme berbat bir şey bir türlü kilo alamadım hep 45 kiloyum
Öyle demesini bekliyorumŞimdi Tv de ki yarışmacılar gibi,yarışmaya şuradan katılıyorum ,şu işle meşgulüm,şu kadar çocuğum var,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim diyecek mi bakalım
Tatli canavariyim özetle ablacimHoşgeldin nasılsınBize biraz kendini anlatabilir misin
Sus konuşma çabuk bu topiği terketNevroş hiç xs ye özenme berbat bir şey bir türlü kilo alamadım hep 45 kiloyum
Evet bence de hatta dayak atmak için ilk sırayı bizim Aus kapardıMune olmasaydın kesin yerdin
Orası belli konuda nöbet tutuyorsunTatli canavariyim özetle ablacim
Yemeğin salçalısı kadınınBeden kısmına girmeyelim topikten dayak yiyerek çıkmak istemiyorum
Yuvarlanma değilde 50 olsam iyi olur nevroş sana güveniyorum ama tatlıyla olacak iş değil börek poğaça pizza yapcazki öyleSus konuşma çabuk bu topiği terketOyyy kıyamam biz sana kilo aldıracağız merak etme Buradan yuvarlanarak gideceksin
Ausencia kilo verdi birşey söylemez.Evet bence de hatta dayak atmak için ilk sırayı bizim Aus kapardı
İsmini bile etiketlemiyorum o kadar diyeyim sana
Abla sen kaç kilosun çatlarımmm vallaNevreste bak bir sopalık daha çıktı
50 miYuvarlanma değilde 50 olsam iyi olur nevroş sana güveniyorum ama tatlıyla olacak iş değil börek poğaça pizza yapcazki öyle
Yanımda yanımdaYemeğin salçalısı kadının
Pantolonu gösteren ütü kadını gösteren
Cımbızınız yanınızda mıydı?
Hayal kirikligi oldu heraldeŞimdi Tv de ki yarışmacılar gibi,yarışmaya şuradan katılıyorum ,şu işle meşgulüm,şu kadar çocuğum var,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim diyecek mi bakalım
Niye skandal yaptın çok mu kaçtı 5050 miOlursun canım merak etme
Evet bence de hatta dayak atmak için ilk sırayı bizim Aus kapardı
İsmini bile etiketlemiyorum o kadar diyeyim sana
Nickin yanındaki 79 doğum yılı değil o zamanHayal kirikligi oldu heraldebekarim ne cocugu ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?