Geçmiş olsunBir ayakkabi siparis ettim gelen ayakkabiyi gorseniz yuh ne alak dersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunBir ayakkabi siparis ettim gelen ayakkabiyi gorseniz yuh ne alak dersiniz
Aaaaaaa geri iade yaptın mı peki? Günah vallahiBakkiinizzz
Yanından bile geçmiyorHiç netten alışverişe güvenmiyorum ben.Bakkiinizzz
Oh iyi ediyorsun ablam hep böyle olsaEvet gülüm, bugün çok kib yok, bölümlere de ara ara göz gezdirip bakıyorum, hazır boş zamanım varken ziyaret ediyorum topikleri
Sorma valla ablacım, biliyorsun ben tam bir tatlı delisiyimTatlı olunca akan sular duruyor
Karışıklık oldu heralde azcık benziyor ta ama azcıkValla cozemedim bende iade edicem tabi attim fotolarida gorsunler hatali foto koyulmus siteye heralde benim.gibi kac kisi husrana ugradi acaba:)
En sevdiğiniz sütlü tatlı hangisi?Evet gülüm, bugün çok kib yok, bölümlere de ara ara göz gezdirip bakıyorum, hazır boş zamanım varken ziyaret ediyorum topikleri
Merabalar :)
Allah kolaylık versin canımÇok geçmiş olsunMaşaallah bugün ne hamaratsınBirde sütlü tatlı yapsaydın bahane etmeseydin iyi olurduDeynepnazın eşi hasta olduğundan rapor almış ,işe gitmemiş,yarın da gitmeyecekmiş.Oğlu da kar tatili olduğundan evdeymiş.Kadıncağız bütün gün mutfaktan çıkmamışPasta ve elmalı kurabiye yapmış,sütlü tatlıya malzeme yetersizmiş,kıyamamış karda oğlunu markete göndermeye
Bu aksam aldim ayakkabiyi yarin iade edicem nasil hevesli kutuyu actim bide hani millete telefon diye salatalik yolluyolarya ayni onun gibi oldumAaaaaaa geri iade yaptın mı peki? Günah vallahi
Hoşgeldin nasılsınBize biraz kendini anlatabilir misinMerabalar :)
Vayy deynep onu yapcen dimiiiiiiEn sevdiğiniz sütlü tatlı hangisi?
O kadar çok var ki hangisini yazayım:))) ben sütlü ve şerbetli tatlılarda herşeyi yiyebilirim, şerbetlilerde bir tek kabak tatlısında biraz daha temkinliyimdir, şerbeti az tatlı olursa yiyemiyorum:)En sevdiğiniz sütlü tatlı hangisi?
Hiç Mune den oy almadım.Kazenden aldım ,belki sevdiği tatlıyı yaparsam verir dedimVayy deynep onu yapcen dimiiiiii
Uyanık ama söylemedim bak :)))Vayy deynep onu yapcen dimiiiiii
Ablam biz bayanların ortak sorunuBende aynıyımAma xs değilimSorma valla ablacım, biliyorsun ben tam bir tatlı delisiyim
Hiçbirşey bulamazsam bisküvi yiyorum
Duy deynepcim bakUyanık ama söylemedim bak :)))
Beden kısmına girmeyelim topikten dayak yiyerek çıkmak istemiyorumAblam biz bayanların ortak sorunuBende aynıyımAma xs değilim
Nevroş hiç xs ye özenme berbat bir şey bir türlü kilo alamadım hep 45 kiloyumAblam biz bayanların ortak sorunuBende aynıyımAma xs değilim