- 2 Aralık 2015
- 31.744
- 105.775
- 598
Ya geçen kategori ,ya bu kategori oldu bu kural.Her zaman okumazdım kuralları ,bu sefer okuyacağım tuttuMezelerden sonra oldu.Nur un nasıl 4 madalyası var o vakitt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya geçen kategori ,ya bu kategori oldu bu kural.Her zaman okumazdım kuralları ,bu sefer okuyacağım tuttuMezelerden sonra oldu.Nur un nasıl 4 madalyası var o vakitt
bence hediyeyi vermezler sadece madalya verilirAcaba oduye hediyeyi mi 2. Ye devrediyor
Madalya da ödül değil mi?Aaa evet
Kizlar bende sey diye okudum o ilk mesaji yarismanin ödülünü galiba digerine veriliyor ben oyle saniyorum yani
Ben 1 senede 1 madalya alamadım bu sene alırsam eğer ; 2 senede 1 madalya buda 6 sene daha yarışmaya katılmak demek
Acaba oduye hediyeyi mi 2. Ye devrediyor
Nur un nasıl 4 madalyası var o vakitt
Aaa evet
Kizlar bende sey diye okudum o ilk mesaji yarismanin ödülünü galiba digerine veriliyor ben oyle saniyorum yani
Tuhafmış gerçekten, o zaman madalya sayısını dolduran yarışmaya katılmasın ilk defa duyuyorum abla valla nuryolunda 4 adet var, bişey anlamadım ben
6 sene miiiBen 1 senede 1 madalya alamadım bu sene alırsam eğer ; 2 senede 1 madalya buda 6 sene daha yarışmaya katılmak demek
Ben denedim de beceremedimolmadı ben profil fotomu madalya olarak degistircem koycam oraya bi madalya fotosu
Her ikisi de sanırım.bence hediyeyi vermezler sadece madalya verilir
Börek açmadan buralardan gitmemmmm* En az üç birinciliği olan yarışmacı oylamada birinci gelirse ödül ikinci olana, ikinci yüksek oy sahibi üye de aynı duruma sahipse üçüncü yüksek oya sahip üyemiz birinci kabul edilir.
Oyle de 4 madalyali 3madalyali olanlar oldugu icin dedim heralde diger odul 2. Ye veriliyor diyeMadalya da ödül değil mi?
O zaman 3madalyasi olanlar bosuna mi katiliyor
aa niye kız profil fotosu degistircen sadece ayy neleri dusunuyoz heBen denedim de beceremedim
Bakınız; ben 13aslında soyle bir sey yapsınlar 10 kez katılıp kazanamayan bahtsızlara gonullerinden bir madalya kopsun 10 yarısma yapar 10 ay boyle sabırlı insanlar odullendirilsin
aslında soyle bir sey yapsınlar 10 kez katılıp kazanamayan bahtsızlara gonullerinden bir madalya kopsun 10 yarısma yapar 10 ay boyle sabırlı insanlar odullendirilsin
Sana git diyen yok ki.Katılamazsın denilmiyor ki ,ödül alamazsın deniliyor.Bak ben de yarışmıyorum ama gidiyor muyum?Börek açmadan buralardan gitmemmmm
Yemeğini yine yap, önemli olan ortam zatenBörek açmadan buralardan gitmemmmm
Ben de burdayım her türlü kategoride ortaklığa açığım.Senden yapması benden konuyu açmasıBak ben sana demiştim gel ortak tarif yapalım çaktırmadan
Sana git diyen yok ki.Katılamazsın denilmiyor ki ,ödül alamazsın deniliyor.Bak ben de yarışmıyorum ama gidiyor muyum?