- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Yemeğini yine yap, önemli olan ortam zaten
Tabiki öyle, oyy burdaki samimiyeti madalya uğruna değişir miyim kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemeğini yine yap, önemli olan ortam zaten
Tabiki öyle, oyy burdaki samimiyeti madalya uğruna değişir miyim kız
Ben de burdayım her türlü kategoride ortaklığa açığım.Senden yapması benden konuyu açması
Evet aramızda casus olabilir,sessiz konuşalımŞşşş yönetimden kimse duymasın, özellikle de Nevreste abla duymasın
Acaba kimEvet aramızda casus olabilir,sessiz konuşalım
Sebzelere tarif düşünen tek ben değilim değil mi hadi yalnız olmadımı söyleyinEvet aramızda casus olabilir,sessiz konuşalım
ben dusunmeyi gectim karar verdim yarın oburgun yapıcam hattaSebzelere tarif düşünen tek ben değilim değil mi hadi yalnız olmadımı söyleyin
Şşşş yönetimden kimse duymasın, özellikle de Nevreste abla duymasın
Evet aramızda casus olabilir,sessiz konuşalım
ben dusunmeyi gectim karar verdim yarın oburgun yapıcam hatta
Sebzelere tarif düşünen tek ben değilim değil mi hadi yalnız olmadımı söyleyin
Wynonna karar vermiş ne yapacağına ,kesin nana da karar vermiştir.Tabii sizin tuzunuz kuru tatlınızı yaptınız rahatsınızBen Ağustos böceği gibi tatlı yapsam mı diye düşünüyorumPatron kendisi özel olarak istedi ,katılsak iyi olurSebzelere tarif düşünen tek ben değilim değil mi hadi yalnız olmadımı söyleyin
veririm ben sana fikir kız sebze yemegi cok aslında geceleri daha formumdayım gece kalkıp derz aralarını boyadıgımı bilirimÇok kararsızım, fikirlere açığım senin maşallahın var çok hızlızın gece gece tatlı yaptın unutmadık
katıl ama oyle cok seyetme yani boyle basit bişiler yap sunumda onemli degil sen yeterki katıl ahahahaWynonna karar vermiş ne yapacağına ,kesin nana da karar vermiştir.Tabii sizin tuzunuz kuru tatlınızı yaptınız rahatsınızBen Ağustos böceği gibi tatlı yapsam mı diye düşünüyorumPatron kendisi özel olarak istedi ,katılsak iyi olur
Sohbet güzel de benim bir sürü işim var çıkmam lazımöpüyorum hepinizi
Wynonna karar vermiş ne yapacağına ,kesin nana da karar vermiştir.Tabii sizin tuzunuz kuru tatlınızı yaptınız rahatsınızBen Ağustos böceği gibi tatlı yapsam mı diye düşünüyorumPatron kendisi özel olarak istedi ,katılsak iyi olur
Sohbet güzel de benim bir sürü işim var çıkmam lazımöpüyorum hepinizi
Çok var da kararsızım, fikir alabilirim herşeyi muhteşem yaptığım için diğerlerini yapmazsam haksızlık olurveririm ben sana fikir kız sebze yemegi cok aslında geceleri daha formumdayım gece kalkıp derz aralarını boyadıgımı bilirim
mesela guzel bir kereviz yemegi kabak yemegi bunlar iyi olur bide herkes farklı farklı yaptıgı icin bu yemekleri icine kattıgın birsey baska birinin dikkatini ceker meselaÇok var da kararsızım, fikir alabilirim herşeyi muhteşem yaptığım için diğerlerini yapmazsam haksızlık olur
Kereviz sevmiyorum malesef evde de hiç yemeyiz, kabak olabilir haklısın canım, kıymalısı çok güzel oluyormesela guzel bir kereviz yemegi kabak yemegi bunlar iyi olur bide herkes farklı farklı yaptıgı icin bu yemekleri icine kattıgın birsey baska birinin dikkatini ceker mesela
kerevizi bende sevmezdim ama simdi bayılıyorum cok yararlı kız yiyin vallaKereviz sevmiyorum malesef evde de hiç yemeyiz, kabak olabilir haklısın canım, kıymalısı çok güzel oluyor
Biraz düşüneyim karara varırım heralde sen ne yapacaksınkerevizi bende sevmezdim ama simdi bayılıyorum cok yararlı kız yiyin valla
benimki cok ozel kendi imzamı attıgım bir yemekBiraz düşüneyim karara varırım heralde sen ne yapacaksın