• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Sebzelere tarif düşünen tek ben değilim değil mi :KK50:hadi yalnız olmadımı söyleyin :KK53:
Wynonna Wynonna karar vermiş ne yapacağına ,kesin nana da karar vermiştir.Tabii sizin tuzunuz kuru tatlınızı yaptınız rahatsınız:KK53:Ben Ağustos böceği gibi tatlı yapsam mı diye düşünüyorum:bicak:Patron kendisi özel olarak istedi ,katılsak iyi olur:KK45:

Sohbet güzel de benim bir sürü işim var :olamaz:çıkmam lazım:cry:öpüyorum hepinizi:KK37:

Wynonna Wynonna karar vermiş ne yapacağına ,kesin nana da karar vermiştir.Tabii sizin tuzunuz kuru tatlınızı yaptınız rahatsınız:KK53:Ben Ağustos böceği gibi tatlı yapsam mı diye düşünüyorum:bicak:Patron kendisi özel olarak istedi ,katılsak iyi olur:KK45:

Sohbet güzel de benim bir sürü işim var :olamaz:çıkmam lazım:cry:öpüyorum hepinizi:KK37:
katıl ama oyle cok seyetme yani boyle basit bişiler yap sunumda onemli degil sen yeterki katıl ahahaha:KK45::KK45::KK45::KK45:

Bekliyorum tatlını ablacım inşallah :KK19:
Görüşürüz :KK60:

veririm ben sana fikir:KK45: kız sebze yemegi cok aslında :halay: geceleri daha formumdayım gece kalkıp derz aralarını boyadıgımı bilirim :KK53:
Çok var da kararsızım, fikir alabilirim herşeyi muhteşem yaptığım için:KK45: diğerlerini yapmazsam haksızlık olur :cool::KK53:

Çok var da kararsızım, fikir alabilirim herşeyi muhteşem yaptığım için:KK45: diğerlerini yapmazsam haksızlık olur :cool::KK53:
mesela guzel bir kereviz yemegi kabak yemegi bunlar iyi olur bide herkes farklı farklı yaptıgı icin bu yemekleri icine kattıgın birsey baska birinin dikkatini ceker mesela

mesela guzel bir kereviz yemegi kabak yemegi bunlar iyi olur bide herkes farklı farklı yaptıgı icin bu yemekleri icine kattıgın birsey baska birinin dikkatini ceker mesela
Kereviz sevmiyorum malesef evde de hiç yemeyiz, kabak olabilir haklısın canım, kıymalısı çok güzel oluyor :kk77:

Back