- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Hii anladim oyle kalmis aklimda demek :)Evliyim canım :)
Annem çocuğuma benim evde bakıyor da
benden daha hakim eve onun için ona sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hii anladim oyle kalmis aklimda demek :)Evliyim canım :)
Annem çocuğuma benim evde bakıyor da
benden daha hakim eve onun için ona sordum
Sebzelere tatlılar kadar katılan olmaz ,haliyle oylarımız daha çok olabilir19 un yanına bir sıfır ekledim kazanan benim
bak gor ıspanak kapuska falan yapan kazanıcak biz yuz ceviriyoz amaSebzelere tatlılar kadar katılan olmaz ,haliyle oylarımız daha çok olabilir
bak gor ıspanak kapuska falan yapan kazanıcak biz yuz ceviriyoz ama
Burası kk ,burada herşey olurÖyle birşey olursa yİkarim buraları
İsssyaaaaaaaan
Burası kk ,burada herşey olur
Düşünce tarzı değişik olabilir, mesela ben özellikle kış sebzesi kullanana oy veririmBiri çıkıp ıspanak yapar 1. Ligide alırsa
O kişiye Salça olmayı düşünüyorum
Tebrik bile etmiiicem boykot mode on
Burnuma ıspanaklı ,iddialı bir tarif kokuları geliyorBiri çıkıp ıspanak yapar 1. Ligide alırsa
O kişiye Salça olmayı düşünüyorum
Tebrik bile etmiiicem boykot mode on
Teşekkür ederimDüşünce tarzı değişik olabilir, mesela ben özellikle kış sebzesi kullanana oy veririm
Düşünce tarzı değişik olabilir, mesela ben özellikle kış sebzesi kullanana oy veririm
Oyum deynebeTeşekkür ederim
Tabi kiKatıl diyosun yanii
Burnuma ıspanaklı ,iddialı bir tarif kokuları geliyor
İlk oyu vermiştim galiba.Aslında yazacaktım ilk ben verdim sana uğur getirir inşallah diye de arkadaşlara ayıp olur,tarafsız olayım diye dememiştimOyum deynebe
Bana uğurlu geldin kız
Tabi ki
Lezzetini biz göremeyiz de,görüntü bayağı iştah açsınneyse ben susayım ,fazla yardımcı olmayayım rakibimeDiyosun, Allahimmmm sen ellerime
Lezzet ihsan eyle yaa Rab
Evet sen vermiştin , bir süre yerlerde gezdi oyum da yükseldi sonradanİlk oyu vermiştim galiba.Aslında yazacaktım ilk ben verdim sana uğur getirir inşallah diye de arkadaşlara ayıp olur,tarafsız olayım diye dememiştim
Lezzetini biz göremeyiz de,görüntü bayağı iştah açsınneyse ben susayım ,fazla yardımcı olmayayım rakibime
Oylamadan önce demiştim ben alır diye zaten ,özellikle fırın sütlaç ımmmm misssssEvet sen vermiştin , bir süre yerlerde gezdi oyum da yükseldi sonradan
O kadar şeyler yap, sütlacla al anneme söylemeye utanıyorum
Bu hafta olurda zaman bulursam diyetisyencigimin yanına gideyim kendisi bana sütlaç ye derdi tatlı olarak. Bende kurabiyeyi kaçırınca bu hafif olsun demiştimOylamadan önce demiştim ben alır diye zaten ,özellikle fırın sütlaç ımmmm misssss