Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Insallah geçer de enjeksiyona gerek kalmaz ablacim. Allah acil sifalar versin sanada esinede

Iste doğru kelime bu!!!! bittin sen nevosss
İçine Tolin kaçmış yine
Sabırsızlıkla bekliyorumBugün bir arkadaş geldi senin tatlıdan istedi adres verdim utandırma beni

Kuzucumm ne haberr

Yok yok yaşlandım artık

Ona göre ben yokken göz kulak olun

Başını yakmışsın corc sayesinde
Senin gözün arkada kalmasın abla

Hanim ablammm iyidir senden naber? Ayağın nasıl oldu?

Sağol nevosum görüşcez senle nevos hanım
Merak ettim

İlaç verdi ağrı geçmezse enjeksiyon yapılacak dedi,bandaj kullanıyorum sürekli ..
Çok geçmiş olsun abla , acil şifalar versin rabbim

Geçmiş olsun kuzucum, Bulaşıcı hastalıklara yakalanma, Hanne'me dikkat et
24 saat kocanla beraber olmak nasıl birşey Evde forumda
Dikkat ediyorum zaten kiiz kizima dikkat etmez miyim hasta olani yanina yanastirmam ben onun bugun hastanede kiz boyle oturun isterseniz dedi bende yok baksana herkes hasta bulasir falan dedim esim cok pimpirikli oldumu bildiginden pek hanne konusunda bisi demez ama napalim seviyom sizi beee bole kabulumsunuz
Canım yağıp durdu geçen hafta inşallah düzelir artık ya
burada parcali bulutlu yaz nazlaniyor

Ben olsam bende kaçardım
Hımmm..Düşünce olarak yaşından olgun düşünenlerdensinn..Her konuda bir tek kaçan kurtulur oda kaçtığı içinn.. sevecenliliğinle,, samimiliğinle insanları kendine aşık edebiliyorsun..Yazılarında hiç kimseyi es geçmeyenlerdensin herkesin kalbini almaya çalışıyorsun anaç ve korumacı bir kişiliğin var..Şu dünyada bilmediğin ,,yapamadığın bir şeyler varmı merak ediyorumm.. Sen bir topluma tek başına girdinmi.. anında çevreni sarar insanlar bulursun ,neden...??konuşmalarınla hareketlerinlee..nazik ve naif bir yapın var..insanlara samimi yaklaştığın için senin hoşuna gitmeyen bir davranış görürsen önce şaşırır..sonra üzülürsünn.üzülmenin sebebi hiç bir insan evladına o hareketleri yakıştırmadığın içindir.. Herkes senin gibi birini dost etmek ister,,seninle sohbet etmeyenler neden diye kıskançlığa bile düşebilir.. neden senin tarafından ilgilenmek isterler insanların hoşlarına gider buu.. Mükemmelliyetçi bir yapın varr. her işi muntazam yapmak istersin. dakiksindir,,insanlar arasında senin fikirlerin önemlidir. fikir almak isterler sendenn.. Baskın bir kişiliğin yok sen o baskınlığı bildiklerinle, yaptıklarınla, hareketlerinle,nazikçe uygularsın zatenn..

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için

Edersin tabi canım, parçan o senin Ayy canım benim, kendi adıma söyleyeyim bende seviyorum seni
Ona daha uzun yazmışsın çabuk beni yeniden yaz dermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…