- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Ellerine sağlık canım:)23nisan çocuk bayramımız kutlu ve Regaip kandilimiz mübarek olsun... Eki Görüntüle 1506030 Eki Görüntüle 1506031 Eki Görüntüle 1506032
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım:)23nisan çocuk bayramımız kutlu ve Regaip kandilimiz mübarek olsun... Eki Görüntüle 1506030 Eki Görüntüle 1506031 Eki Görüntüle 1506032
Zayifiz yavru bizzKakao ve Ben sen de yapma hastalığımı var ? Her gün bir şey yapıyorsun. Eşin kaç kilo merak ettim.
Sağol canımEllerine sağlık canım:)
Ama haklisin mutfak benim için huzurKakao ve Ben sen de yapma hastalığımı var ? Her gün bir şey yapıyorsun. Eşin kaç kilo merak ettim.
İnanmamZayifiz yavru bizz
Makine gibisin. Tatlı bitiyor tuzlu başlıyor. Tuzlu bitiyor yemek başlıyor.Ama haklisin mutfak benim için huzur
Döktürmüşsün yine Kakao.Eline sağlık.23nisan çocuk bayramımız kutlu ve Regaip kandilimiz mübarek olsun... Eki Görüntüle 1506030 Eki Görüntüle 1506031 Eki Görüntüle 1506032
Ellerine sağlık canım hayırlı kandillerHayırlı kandiller hanımlar benden de bi "muffin"
Eki Görüntüle 1506049
Sağol tatlımEllerine sağlık canım hayırlı kandiller
Kızımla savaş halindeyiz uyumuyorSağol tatlım
Napıyorsun?
Sağol adrammm....Döktürmüşsün yine Kakao.Eline sağlık.
Harikalar.. Ellerine sağlık ben bunu beceremiyom pinkommHayırlı kandiller hanımlar benden de bi "muffin"
Eki Görüntüle 1506049
Makine gibisin. Tatlı bitiyor tuzlu başlıyor. Tuzlu bitiyor yemek başlıyor.
Kizzz..inannn...İnanmam
Sağol canım, niye ki kolay aslındaHarikalar.. Ellerine sağlık ben bunu beceremiyom pinkomm
tarif seninmiydi vuslatcigim..aklim tatlida kaldigindan kimin yaptigina bile bakmamisimÇok teşekkür ederim canım Nerelerdesin sen özledik
Ellerine sağlık canım
Yoldayım canım Antalya'ya gidiyorumNevrestem canım..her nerdeysen.
Hayirli yolculuklar ablam..Yoldayım canım Antalya'ya gidiyorum