- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
Cok tesekkur ederımEline saglik be -ni ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederımEline saglik be -ni ...
Bız yaptık eklıycem sımdı fotoBu gün kandil ve çoçuklar için özel bir sey yapaçakmısınız bakalım
sızınde kandılınız kutlu olsunn :)Kandımılız mubarek olsun arkadaslar dualarımızın kabul olması dılegıyle
Cocuklarımızada mutlu 23 nısanlar
Bızde bunları yaptık
Eki Görüntüle 1505966
Eki Görüntüle 1505967
Ellerine saglık canımKandımılız mubarek olsun arkadaslar dualarımızın kabul olması dılegıyle
Cocuklarımızada mutlu 23 nısanlar
Bızde bunları yaptık
Eki Görüntüle 1505966
Eki Görüntüle 1505967
Sagolasın cnm sen ekmekcı kızsın dımı ugramıyorsun artıksızınde kandılınız kutlu olsunn :)
Ben açtım canım, çay içiyorum şimdi:)Tatıl dıye kımsecıkler yok
Oruclular actınızmı orucları
Burda daha 1.5 saat var
Gecen sene ramazanda 10 da actık orucları bu senede oyle olur
haha ekmekcı kızım evt sormaa nasılsınn aynen uzaktan takıp eduyorumm sızıı .. yarısmaya cesaret edemedımm benSagolasın cnm sen ekmekcı kızsın dımı ugramıyorsun artık
Amın cnm cumlemızınEllerine saglık canım
Seninde gecen mübarek olsun
İyiyim canım, sen Meyveli frigo canım:)Amın cnm cumlemızın
Nasılsın cnm?
Oylama baslayınca foto eklemıstınya kakaolu bı sutlu tatlı adı neydı onu merak ettım ben
Annemle konustum burda coktan aksam oldu dedı:) burda daha gunes batmadı:)Ben açtım canım, çay içiyorum şimdi:)
Allah kabul etsin canım
Amin canım, sağol İmsak vakti kaç oradaAnnemle konustum burda coktan aksam oldu dedı:) burda daha gunes batmadı:)
Allah kabul etsın cnm afıyet olsun
Unutmamısım senı bıttımı dıyethaha ekmekcı kızım evt sormaa nasılsınn aynen uzaktan takıp eduyorumm sızıı .. yarısmaya cesaret edemedımm ben
4 te oluyor cnm bunlar daha ıyı gunlerımız:) ramazanda sıcak vede uzun oldugundan bıraz zorluyo baslarda ama Allah kolaylıgını verıyo cok sukurAmin canım, sağol İmsak vakti kaç orada
Hıc duymamısım adını kakaolu bı tatlı galıbaİyiyim canım, sen Meyveli frigo canım:)
Burda da 4e 20 kala imsak, şuan yatsı ezanı okunuyor burda:) Evet canım başlarda zorluyor ama sonra bünye alışıyor, dediğin gibi Rabbim sabrını veriyor:)4 te oluyor cnm bunlar daha ıyı gunlerımız:) ramazanda sıcak vede uzun oldugundan bıraz zorluyo baslarda ama Allah kolaylıgını verıyo cok sukur
İçi meyveli krema dışı ganaj canım:) Dondurma gibi difrizde bekletilip yenen lezzetli bir yaz tatlısıHıc duymamısım adını kakaolu bı tatlı galıba
Oo super bısey cıkar ortaya emınımİçi meyveli krema dışı ganaj canım:) Dondurma gibi difrizde bekletilip yenen lezzetli bir yaz tatlısı