• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Güzel cumartesiler..bol güneşler hanımlar
2015-04-18-156.jpg
margammm bu sana gelsin erken kutladim ama yapmisken ekliyeyim dedimm ...kan portakallı cihskek...
IMG_20150418_174946.jpg
2015-04-18-170.jpg
güzel hafta sonlarını...

Hoşgeldin canım nasılsın:KK60:
Yok canım geç değil:KK19:Yüreğine sağlık:KK36:
İnternet sorunu hepimizde var:KK12:
Hoşbuldum ablacım iyiyim seni sormalı ? Tarifler gelmiş bir sürüü:21: Asıl senin yüreğine sağlık onca yoruluyorsun teşekkür ederim .. Bu süperonline dan nefret ediyorum aldığıma bin pişmanım bir gün varsa üç gün yok :KK62:

Hoşbuldum ablacım iyiyim seni sormalı ? Tarifler gelmiş bir sürüü:21: Asıl senin yüreğine sağlık onca yoruluyorsun teşekkür ederim .. Bu süperonline dan nefret ediyorum aldığıma bin pişmanım bir gün varsa üç gün yok :KK62:
İyiyim canımsın çok sağol:KK60:
Rica ederim canım siz memnun olun gerisi önemli değil ben severek yapıyorum:KK68:
Ayy sizinde mi süper online:KK34:Bizimde süper online bu yıl bizi deli etti:KK62:

İyiyim canımsın çok sağol:KK60:
Rica ederim canım siz memnun olun gerisi önemli değil ben severek yapıyorum:KK68:
Ayy sizinde mi süper online:KK34:Bizimde süper online bu yıl bizi deli etti:KK62:
Ya bahane hep abla arıyoruz diyorlar evde problem var aman yedik bizde geldiğimden beri öalışan internet bir aydır yok off offf

Ya bahane hep abla arıyoruz diyorlar evde problem var aman yedik bizde geldiğimden beri öalışan internet bir aydır yok off offf
Bizde öyle canım sürekli arıyoruz bir gelip yapmıyorlar:KK12:Şikayet edelim bunları:KK62:
Senin işler başladı mı:KK19:Evde misin:KK60:

Güya pazartesi aktif başlıyoruz abla hayırlısıyla .. Ben de iyiyim evdeyim bol bol dinleniyorum abla .. Adetim gecikti yine bakalım nolacak ;(
Hadi bakalım hayırlı olsun:KK60:
Umarım sağlıklı bir gebelik olur canım:KK19:Test yap geçikmeden doktora görüno_O

Abla ben korkuyorum bu kimyasal gebelikten sonra hayal korıklığı yaşamaktan korkuyorum o yüzden bi kaç gün daha geçsin dedim pazartesi gitcem kadın doğuma o_O
Canım hepsi aynı olmaz:KK19:Sıkıntı yapma,hakkınızda hayırlısı olsun:KK60:

Back