• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    192
:38:
Adra'cım seni bu kategoride görme umudumuz var mı:30:
Elektrik alıyor musun:52:

Aslında çok elektrik aldigim bir tarif var da çok ugrastirici.Yapması değil de resim çekme asamasi çok zor olur.Hic gözüm almiyor:)Bir de emin değilim tariften.

Aslında çok elektrik aldigim bir tarif var da çok ugrastirici.Yapması değil de resim çekme asamasi çok zor olur.Hic gözüm almiyor:)Bir de emin değilim tariften.

Anladım:9:Ama çok merak ettim yapmazsan sonra paylaşırsın bizimle:56::52:

Öyle mi şimdi daha çok merak ettim:9:Başka tarif bulalım:27:

Başka tarif çok da ben elektrik alamiyorum.Yarışmaya basit bir tarifle katılmak prensiplerime uymuyor.:9:Yoksa bir tane buldum bugün ama agirligi yok.:52:

Başka tarif çok da ben elektrik alamiyorum.Yarışmaya basit bir tarifle katılmak prensiplerime uymuyor.:9:Yoksa bir tane buldum bugün ama agirligi yok.:52:

Haklısın:56:Yarışma olduğu zaman zor ve gösterişli tarif daha uygun oluyor:9:

Haklısın:56:Yarışma olduğu zaman zor ve gösterişli tarif daha uygun oluyor:9:

Evet canım katılmış olmak için katılmak istemiyorum:)

Ben çıkıyorum canım.İyi geceler.:3:

Evet canım katılmış olmak için katılmak istemiyorum:)

Ben çıkıyorum canım.İyi geceler.:3:

İyi geceler canım görüşürüz:54::54: $792994720b864592c4bdc85001ea8607.gif

Deniz manzarası hic ilgimi cekmedi kahvaltiyi görmekten.:27:Söylemesi ayip evimiz az buçuk denizi görür de.:1:Buyur gel balkonda iceriz püfür püfür.:16:

Gelmem mi hemde koşa koşa :52:

Son düzenleme:
hayırlısı olsun ,bende katılmaya karar verdim ,tarifleri ne zaman paylaşacağız..

Bir sütlü tatlı ekleyeyim.Belki katılıma etki yapar:)

nP6k7R.jpg

Sayfalarca yorumlar yazılmış ama ben nasılsın, iyi misin'lerden başka birşey göremedim.
Sütlü tatlılar kategorisi daha önce yapılmadı mı, neden tekrarlanıyor ?

Back
X