- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.666
- 60
Süper o zaman süt kokusu gelmiyorsa iyi,peynir bastırmış kokuyu benceKokladım sadece peynir kokusu geliyor
Tadında da öyle sütle alakalı bir tad almadım, belki de peynirler çok olduğu için sütü bastırdı.
Annem de bazen süt katıyor haşlama suyuna. Tadı kötü olmuyor ama nasıl olduğunu hatırlamıyorum.Süper o zaman süt kokusu gelmiyorsa iyi,peynir bastırmış kokuyu bence
Mutlaka güzeldir tadı,sıkıntı bende sütle aram hiç yok ondan yani.Annem de bazen süt katıyor haşlama suyuna. Tadı kötü olmuyor ama nasıl olduğunu hatırlamıyorum.
Hatırlayamadığım için anneme sordum. Farklı bir tadı oluyor ama anlaşılıyor dedi. Bu tarif peynirli olduğu için anlaşılmaz.Mutlaka güzeldir tadı,sıkıntı bende sütle aram hiç yok ondan yani.
Peynir bastırıyor herhalde tadını,denemek lazım aslında.Hatırlayamadığım için anneme sordum. Farklı bir tadı oluyor ama anlaşılıyor dedi. Bu tarif peynirli olduğu için anlaşılmaz.
Bence de, olaya el atmış onlarSüper o zaman süt kokusu gelmiyorsa iyi,peynir bastırmış kokuyu bence
Tesekkur ederimmmEllerine sağlık canım sunum harika olmuş
Bu makarnayı ilk kez gördüm desemşekli çok güzel
Emeğinize sağlık çok güzel olmuşÇok kolay veee lezzetli bir tarif
Malzemeler
1) tabii ki makarnaherhangi bir çeşidi olabilir, ben deniz kabuğu olanını kulalndim. İstediğiniz porsiyon miktarını kullanabilirsiniz
2) seçtiğiniz makarna miktarına uygun eşit miktarda su ve süt
3) 3 ve ya 4 çeşit peynir
4) fesleğen, tuz
Yapılışı
İlk olarak makarna miktarını haşlayacak kadar eşit miktarda orantılı su ve sütü tencereye alıp kaynatiyorum.
Eki Görüntüle 3356016
İkinci olarak ayarladığım (ben 1 porsiyonluk yaptım) makarnayı sütün içine bırakıyorum ve haşlıyorum.
Eki Görüntüle 3356015
Üçüncü olarak altını kapatmaya 2 dk kala fesleğen ve tuzu içine atıp haşlamaya devam ediyorum.
Eki Görüntüle 3356014
Dördüncü olarak süzüyorum.
Eki Görüntüle 3356013
Beşinci olarka artık peynirler ile karıştırıp, sunumumu yapıyorum. Ben 4 çeşit peynir kullandım.
Peynirleri ayrı bir kasede karıştırıp üzerine dökebilirsiniz.
- beyaz peynir
- kasar penir
- tulum
- balikesir sepet
Eki Görüntüle 3356012
Afiyet Olsunnnn
Eki Görüntüle 3356024 Eki Görüntüle 3356025 Eki Görüntüle 3356027
Ay canım bir tanesinin çok tatlısın nasıl mutlu ettin beni anlatamamAman allahim beybiii, bu sen olamazsınresmen level atlamışsın bu sunumun güzelliği neyy makarnanın üzerinde peynir olup eriyorum geldi Lezzetini hayal ediyorum da içim geçiyo adeta ben peyniri çok yakistiririm makarnaya sunumuna bayıldım,harika gözüküyor kuzum ellerine sağlık günlerdir yana yakıla aradigim tabak
Tesekkur ederimmmEmeğinize sağlık çok güzel olmuşyarışmada başarılar
Kesinlikle çok daha iyi kuzum, çok fark var o kadar diyeyim sanaAy canım bir tanesinin çok tatlısın nasıl mutlu ettin beni anlatamam
Bu sefer çocuklar yoktu ondan daha mı iyi oldu acaba. Ben her katildigimda çocukları evden sutlayim bari hahah
Teşekkür ederimmmmmKesinlikle çok daha iyi kuzum, çok fark var o kadar diyeyim sanaçok iyisin
Tesekkur ederimmmEllerinize sağlık, yarışmada bol şans❤❤❤
Tesekkur ederimmmÇok güzel olmuş eline sağlık bayıldım