Makarnalar Sütlü, Peynirli Makarna - Dost Süt Sponsorluğunda

RedGirl

Popüler Üye
Pro Üye
18 Ekim 2020
4.914
12.745
Çok kolay veee lezzetli bir tarif

Malzemeler

1) tabii ki makarna herhangi bir çeşidi olabilir, ben deniz kabuğu olanını kulalndim. İstediğiniz porsiyon miktarını kullanabilirsiniz
2) seçtiğiniz makarna miktarına uygun eşit miktarda su ve süt
3) 3 ve ya 4 çeşit peynir
4) fesleğen, tuz

Yapılışı

İlk olarak makarna miktarını haşlayacak kadar eşit miktarda orantılı su ve sütü tencereye alıp kaynatiyorum.

İkinci olarak ayarladığım (ben 1 porsiyonluk yaptım) makarnayı sütün içine bırakıyorum ve haşlıyorum.

Üçüncü olarak altını kapatmaya 2 dk kala fesleğen ve tuzu içine atıp haşlamaya devam ediyorum.

Dördüncü olarak süzüyorum.

Beşinci olarka artık peynirler ile karıştırıp, sunumumu yapıyorum. Ben 4 çeşit peynir kullandım.
  • beyaz peynir
  • kasar penir
  • tulum
  • balikesir sepet
Peynirleri ayrı bir kasede karıştırıp üzerine dökebilirsiniz.

Afiyet Olsunnnn

Çok güzel görünüyor bence foto çekiminizde çok başarılı

ellerine saglııık redcimm basarılar dılerım

Çok güzel olmuş ellerine sağlık olsun süt ile hiç denemedim tadında süt kokusu filan olmuor demi,başarılar diliyorum .
Hep süt olsa belki olur ama daha çok kremamsi bir tadı oluyor. Bir de işin içine çeşit çeşit peynir ve fesleğen girince bambaşka bir şey oluyor tadı.
Yine de eve gidince ben bir koklayim senin için hahahah

Sunum,ışık çok hoş olmuş ellerinize sağlık.

Üfffff üffff siz böyle yapın bizim canımız çeksin bol şanslar

Bak,iyi ki seni tenhada yakalayıp tarif almaya zorladım Ellerine sağlık canım, çok güzel renkler,sunum,tarif yarışmada bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…