Tesekkur ederim, son gunlere yetistin yineEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Hep süt olsa belki olur ama daha çok kremamsi bir tadı oluyor. Bir de işin içine çeşit çeşit peynir ve fesleğen girince bambaşka bir şey oluyor tadı.Çok güzel olmuş ellerine sağlık olsun süt ile hiç denemedim tadında süt kokusu filan olmuor demi,başarılar diliyorum .
Tesekkur ederim..Çok güzel görünüyor bence foto çekiminizde çok başarılı
Tesekkur ederim canimmmmmellerine saglııık redcimm basarılar dılerım
Tesekkur ederim bu şans en çok bana lazım hep lazım hahaEllerine sağlık ne güzel olmuşbol şans
Foto çekiminde ilk basarim bu tarif sanırımSunum,ışık çok hoş olmuş ellerinize sağlık.
Ay çok şekersinnnHattaaa bir oyum bu makarnaya
Üfffff üffff siz böyle yapın bizim canımız çeksinÇok kolay veee lezzetli bir tarif
Malzemeler
1) tabii ki makarnaherhangi bir çeşidi olabilir, ben deniz kabuğu olanını kulalndim. İstediğiniz porsiyon miktarını kullanabilirsiniz
2) seçtiğiniz makarna miktarına uygun eşit miktarda su ve süt
3) 3 ve ya 4 çeşit peynir
4) fesleğen, tuz
Yapılışı
İlk olarak makarna miktarını haşlayacak kadar eşit miktarda orantılı su ve sütü tencereye alıp kaynatiyorum.
Eki Görüntüle 3356016
İkinci olarak ayarladığım (ben 1 porsiyonluk yaptım) makarnayı sütün içine bırakıyorum ve haşlıyorum.
Eki Görüntüle 3356015
Üçüncü olarak altını kapatmaya 2 dk kala fesleğen ve tuzu içine atıp haşlamaya devam ediyorum.
Eki Görüntüle 3356014
Dördüncü olarak süzüyorum.
Eki Görüntüle 3356013
Beşinci olarka artık peynirler ile karıştırıp, sunumumu yapıyorum. Ben 4 çeşit peynir kullandım.
Peynirleri ayrı bir kasede karıştırıp üzerine dökebilirsiniz.
- beyaz peynir
- kasar penir
- tulum
- balikesir sepet
Eki Görüntüle 3356012
Afiyet Olsunnnn
Eki Görüntüle 3356024 Eki Görüntüle 3356025 Eki Görüntüle 3356027
Ay canimm kıyamam ama yapimi basit hemen 2dk halledersin senÜfffff üffff siz böyle yapın bizim canımız çeksinbol şanslar
Tesekkur ederimEllerinize sağlık başarılar