Hahahah her defasında beni bir yerde yakalıyorsun zatenBak,iyi ki seni tenhada yakalayıp tarif almaya zorladımEllerine sağlık canım, çok güzel renkler,sunum,tarif yarışmada bol şanslar
Türk Jenna'si yakalarHahahah her defasında beni bir yerde yakalıyorsun zatenbence ilk kez bu kadar güzel ve kolay oldu sanki.
Beğenmene çok sevindim
Çok kolay veee lezzetli bir tarif
Malzemeler
1) tabii ki makarnaherhangi bir çeşidi olabilir, ben deniz kabuğu olanını kulalndim. İstediğiniz porsiyon miktarını kullanabilirsiniz
2) seçtiğiniz makarna miktarına uygun eşit miktarda su ve süt
3) 3 ve ya 4 çeşit peynir
4) fesleğen, tuz
Yapılışı
İlk olarak makarna miktarını haşlayacak kadar eşit miktarda orantılı su ve sütü tencereye alıp kaynatiyorum.
Eki Görüntüle 3356016
İkinci olarak ayarladığım (ben 1 porsiyonluk yaptım) makarnayı sütün içine bırakıyorum ve haşlıyorum.
Eki Görüntüle 3356015
Üçüncü olarak altını kapatmaya 2 dk kala fesleğen ve tuzu içine atıp haşlamaya devam ediyorum.
Eki Görüntüle 3356014
Dördüncü olarak süzüyorum.
Eki Görüntüle 3356013
Beşinci olarka artık peynirler ile karıştırıp, sunumumu yapıyorum. Ben 4 çeşit peynir kullandım.
Peynirleri ayrı bir kasede karıştırıp üzerine dökebilirsiniz.
- beyaz peynir
- kasar penir
- tulum
- balikesir sepet
Eki Görüntüle 3356012
Afiyet Olsunnnn
Eki Görüntüle 3356024 Eki Görüntüle 3356025 Eki Görüntüle 3356027
eline sağlık canım lezzetli görünüyorÇok kolay veee lezzetli bir tarif
Malzemeler
1) tabii ki makarnaherhangi bir çeşidi olabilir, ben deniz kabuğu olanını kulalndim. İstediğiniz porsiyon miktarını kullanabilirsiniz
2) seçtiğiniz makarna miktarına uygun eşit miktarda su ve süt
3) 3 ve ya 4 çeşit peynir
4) fesleğen, tuz
Yapılışı
İlk olarak makarna miktarını haşlayacak kadar eşit miktarda orantılı su ve sütü tencereye alıp kaynatiyorum.
Eki Görüntüle 3356016
İkinci olarak ayarladığım (ben 1 porsiyonluk yaptım) makarnayı sütün içine bırakıyorum ve haşlıyorum.
Eki Görüntüle 3356015
Üçüncü olarak altını kapatmaya 2 dk kala fesleğen ve tuzu içine atıp haşlamaya devam ediyorum.
Eki Görüntüle 3356014
Dördüncü olarak süzüyorum.
Eki Görüntüle 3356013
Beşinci olarka artık peynirler ile karıştırıp, sunumumu yapıyorum. Ben 4 çeşit peynir kullandım.
Peynirleri ayrı bir kasede karıştırıp üzerine dökebilirsiniz.
- beyaz peynir
- kasar penir
- tulum
- balikesir sepet
Eki Görüntüle 3356012
Afiyet Olsunnnn
Eki Görüntüle 3356024 Eki Görüntüle 3356025 Eki Görüntüle 3356027
Hahahaha 1ci olamayanlara lazımTesekkur ederim bu şans en çok bana lazım hep lazım haha
Teşekkür ederimmmmSunum muhteşem olmuş redgirlbaşarılar dilerim :)
Tesekkur ederimeline sağlık canım lezzetli görünüyor
Teşekkür ederimmmÇok güzel olmuş ellerine sağlık
Ellerine sağlık canım. Çok güzel görünüyor. Bol şans diliyorum
İşte o ben oluyorumHahahaha 1ci olamayanlara lazım
Iste bennİşte o ben oluyorumhiç kupa kaldıramadım hep kırmızı kart
Gel sarılalımmmmIste benn
Ellrine sağlık olsun süt olunca pek aram yokta ondan içmem hiç,kokusu varmı diye sordum kokla valla merak ettim şimdi sjksjksjkHep süt olsa belki olur ama daha çok kremamsi bir tadı oluyor. Bir de işin içine çeşit çeşit peynir ve fesleğen girince bambaşka bir şey oluyor tadı.
Yine de eve gidince ben bir koklayim senin için hahahah
Hahaha bu kadar beğenileri hiç aklıma gelmezdiRaaakip bulduum!Vay arkadaş, o nasıl fotoğraf çekimidir öyle?
Ellerinize sağlık. Radarımdasınız hanfendi
Taklit olmaması için düşünmem lazım
Teşekkür ederrimmmEllerinizi sağlık muhteşem görünüyorbol şans
Kokladım sadece peynir kokusu geliyorEllrine sağlık olsun süt olunca pek aram yokta ondan içmem hiç,kokusu varmı diye sordum kokla valla merak ettim şimdi sjksjksjk