- 24 Eylül 2018
- 97.004
- 292.119
- Konu Sahibi WunderLost
Rica ederim tatlım henüz 1 ay var çekime:)Teşekkür ederim güzelciğimmm sen nasıl oldun iyi misin geçen sonuçlarla ilgili bir şeyler soruyordun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim tatlım henüz 1 ay var çekime:)Teşekkür ederim güzelciğimmm sen nasıl oldun iyi misin geçen sonuçlarla ilgili bir şeyler soruyordun
Evet Allah razı olsun ben işe başladığımdan beri bakıyor gelip hakkını ödeyemem. Aman iyi olsun evlatlarimiz sağlığımız yerinde olsun da cümlemizin öpüyorum çok seniOy maşallah 1 yaşını geçmiş annenin bakabilmesi de çok güzel,aklın kalmaz bizimkiler de iyi çok şükür canım
Teşekkür ederim canımmçok guzel olmus ellerine saglik basarilar dilerim
TeşekkürlerEllerine saglık canım basarılar
Tabağına bayıldımm yaa
Bu makarnanın en sevdiğim yanı kaşarın böyle kızarması.
Ellerine sağlıkk
Teşekkür ederimFırında makarnaya bayılırım bol sans
Teşekkür ederimÇok güzel görünüyor, mutlaka deneyeceğim. Elinize sağlık.
Yaa ben teşekkür ederim güzel yorumun için inşallah beğenmişsinizdirEllerine sağlık canım.
Fırında makarna ararken karşıma çıktı.
Evde süt yok, yoğurt var. Tam bana uygun tarif.
İnşallah başarabilirim.
Çok teşekkür ederim. WunderLost
Heh ben de sana yazacaktım da bir konuya takılıp kaldım…Yaa ben teşekkür ederim güzel yorumun için inşallah beğenmişsinizdir
Beni de çok mutlu ettin şu an çok teşekkür ederim afiyet bal şeker olsunHeh ben de sana yazacaktım da bir konuya takılıp kaldım…
Harika oldu!
Süper oldu!
Çok teşekkür ederim!!!
Anneciğim muhteşem yapardı, çok da severdi, onunki gibi zaten yapamam da bizimki de süper oldu!!!
Nasıl mutluyum anlatamam!
Alıntı yapmamışım, pardon canım.Beni de çok mutlu ettin şu an çok teşekkür ederim afiyet bal şeker olsun
Annelerin yaptığı bir başka oluyor sıradan bir sahanda yumurtayı bile annem gibi yapamıyorum anlatıp göstermesine rağmen
Bak şimdi daha çok sevindim madem bebiş de beğendi afiyet bal şeker olsun kuzuyaWunderLost canım
Gene geldim!
Öğlen yemeğinde bebeye de yedirdim.
O da bayıldı!!!
Onun adına da teşekkür edeyim istedim.
Senin de yavrun var galiba.
Her ikinizi de uzaktan uzaktan öperiz!
O sizin tatlılığınız canım benim.Bak şimdi daha çok sevindim madem bebiş de beğendi afiyet bal şeker olsun kuzuya
Evet 15 aylık bir kızım var benim de Allah bağışlasın evlatlarımızı biz de sizi çok öpüyoruz efendim çok tatlısınız