- 29 Haziran 2016
- 72
- 5
- 27
- Konu Sahibi yavrupanda
Merhaba, kikin bebeginde cocugunda bu tip leke var? Yavrumdaki lekeler çok mu koyu arkadaşlar çıldırmak üzereyim offf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogum lekesi degil mi bunlarMerhaba, kikin bebeginde cocugunda bu tip leke var? Yavrumdaki lekeler çok mu koyu arkadaşlar çıldırmak üzereyim offfEki Görüntüle 3283132
Bu kadar fazla olur mu?Dogum lekesi degil mi bunlar
Evet oluyor birkac yerde. Benim bir oglumun dizinde ve kolunda var boyle leke. Ensesinde de pembemsi bir leke varBu kadar fazla olur mu?
Off bilmiyorumEvet oluyor birkac yerde. Benim bir oglumun dizinde ve kolunda var boyle leke. Ensesinde de pembemsi bir leke var
Aaa sen soyleyince baktim, sormus cidden. Konu sahibi sizi kim nasil ikna edebilir soyleyin de onu getirip cevap yazdiralim. Doktor demis inanmamissiniz, benim oglumda var diyorum ikna olmayip of bilmiyorum diyorsunuz. Size tam olarak ne lazim onu soyleyinSiz daha önce de açmıştınız aynı konuyu. Bariz doğum lekesi işte.
Evet fazla kisi yorum yapmamıştı o yüzden tekrar açtımSiz daha önce de açmıştınız aynı konuyu. Bariz doğum lekesi işte.
Biraz takıntılıyın çok korkuyorumAaa sen soyleyince baktim, sormus cidden. Konu sahibi sizi kim nasil ikna edebilir soyleyin de onu getirip cevap yazdiralim. Doktor demis inanmamissiniz, benim oglumda var diyorum ikna olmayip of bilmiyorum diyorsunuz. Size tam olarak ne lazim onu soyleyin
dogumda mi vardi sonra mi oluştu hatirlamiuorum amaAaa sen soyleyince baktim, sormus cidden. Konu sahibi sizi kim nasil ikna edebilir soyleyin de onu getirip cevap yazdiralim. Doktor demis inanmamissiniz, benim oglumda var diyorum ikna olmayip of bilmiyorum diyorsunuz. Size tam olarak ne lazim onu soyleyin
Onu kabul etmiyor. Spesifik bir hastalık adı lazım konu sahibine.Doğum lekesi?
Doğum lekesinin tıp dilinde bir adı varsa onu bulup yazalım mademOnu kabul etmiyor. Spesifik bir hastalık adı lazım konu sahibine.
Niye böyle kaba davranıyorsunuz? Kim cocugunun hasta olmasını ister ki? İnternete yazinca bununla ilgilu bir sürü makale çıkıyor. Bende merak ediyorum kimin evladinda bir tane degil en azindan bir kaç tane kahve leke var ve herşey normal?Onu kabul etmiyor. Spesifik bir hastalık adı lazım konu sahibine.
Cocugum 5 aylik saglikli bugun doktora gittik. Lekeler artarsa beyin mrı çekilir dediÇocuğunuz sağlıklı mı? Neyi kafanıza takıyorsunuz?
bugun doktora gittik. Lekelere baktı o hastalikta cok daha büyük lekeler oluyor bir kaç tane ama yinede artarsa takip etmek gerek beyin mrı çekilir dediSinir hastaligi nerden cikti? Google e mi sordunuz?
Ediyorum.Takip Edin ozaman.
Benim kizdada var birkac tane