Derin sen iyi alıştın yemek yarışmasına. İyi de yapıyorsun:)Kabak çorbasını hiç sütlü içmedim.Eminim çok lezzetlidir.Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.

Kesme tahtanı gerçek pasta gibi gördüm ilk bakınca.Allah Allah ne alaka diyorum.Sonradan çaktım.

Sorma kız şerbetli tatlılara çorbalar nasılsa açılmayacak diye katılmıştım. Sonunda çorbalar açıldı
Allah iyiliğini versin uykulu uykulu mu baktın
Teşekkür ederim bu arada kuzum

Kabağı bende çok severim yaz çorbası gibi geldi ve sağlıklı yapıcam favorilere ekliyeyim eline sağlık canım

Evet canım hafif bir yaz çorbası aslında :)
Denersen yorumunu beklerim, teşekkür ederim

Kabak çorbasını çook severimmEllerine sağlık derincim ,harika görünüyor.Yarışmada başarılar diliyorum

Bazı çorbaların içine kabak rendelerim ama ana malzeme kabak olan çorbaya elim gitmiyordu hiç .
Tarifin bana cesaret verdi

Ellerine emeğine sağlık , başarılar dilerim .

Bazı çorbaların içine kabak rendelerim ama ana malzeme kabak olan çorbaya elim gitmiyordu hiç .
Tarifin bana cesaret verdi

Ellerine emeğine sağlık , başarılar dilerim .

Canım ben kabak sevmediğim halde bu çorbaya bayılıyorsam eminim senin de hoşuna gidecektir :)
Çok teşekkürler canım

Güzel gözüküyo eline sağlık yarışmada başarılar bu arada fovorilere eklim derken kib butonuna kabak çorbası yazıp göndermişim hep sınav haftası yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…