Ellerine sağlık x DerinMavix ,
Yaz ayı için çok güzel bir çorba tarifi olmuş
Kabak güzel ödem sötürücüdür bu arada..
Normalde detox çorbasını yaparım bende yaz aylarında, ama normal çorbalara bunuda ekleyeceğim..
Başarılar dilerim

bismillah ya.
Daha kategori yeni açıklandı.
Bu ne hız kızlar.
Enfes görünüyor.
Kabak en sevdiğim sebzelerdendir.
Mücveri,dolması,böreği,kızartması

Canım ben kaç aydır bu kategoriyi bekliyorum tarifim hazırdı :)
Teşekkür ederim.

hiç denemediğim bir çorba şahene görünüyor , ellerinize sağlık. bunları hep kenara not edeyim ramazanda lazım olucak

Teşekkürler canım.
Aynen ramazan demek 1 ay her gün mutlaka çorba olacvak demek.
Ben de diğer tarifleri not alıcam.

Evet canım ben de ne zaman kabak yesem ertesi gün tartıda eksi görürüm.
Ödem attığı doğru.
Teşekkürler canım :)

2 tabak yiyebilir miyim

cadı nerelerdesin ?
Bu ayrılış çok uzun oldu dimi hmm şeyyy ııııı gözüm kesmiyor takıma girmeyi daha doğrusu diyet spor ikilisini ama kilomu koruyorum sahalarda keyfim yerinde çok şükür. Bebek gelmedi hala

Siz ne yapıyorsunuz N Nana mezun olmuş bile takıma döndüğümde tanıdık kimse kalmamış olacak herhalde

Evet mezun oldu ama takımda ayrılmadı , aynura geri döndü .. Diyet yapmasanda gel arada xperim .

Çok güzel değişik bir çorbaymış,ellerine sağlık,yeni bir tarif daha öğrendim sayende,çok teşekkür ederim ve yarışmada başarılar dilerim canım Mutlaka deneyeceğim.

2 tabak yiyebilir miyim

Tabi ki tatlım

Ellerinize Sağlık başarılar

Çok teşekkürler canım :)

Çok güzel değişik bir çorbaymış,ellerine sağlık,yeni bir tarif daha öğrendim sayende,çok teşekkür ederim ve yarışmada başarılar dilerim canım Mutlaka deneyeceğim.

Çok teşekkür ederim canım.
Umarım dener ve beğenirsin, yorumunu beklerim

Başarılar dilerim çok güzel görünüyor eline sağlık

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…