Çorbalar Sütlü çorba - Duru Bulgur Sponsorluğunda

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
Merhabalar kk nin guzel kadınları :KK200:
Uzuuunnn bir aradan sonra aranizdayim :dondurma:
Gaynanamdan ogrendigim bir corba tarifiyle aranizdayin . :KK53:

Evde benden baska kimse sevmedi icin az yaptım siz kendinize gore ayarlasiniz

Malzemeler
2 su bardağı sut
1/4 cay bardağı bulgur (princte olur)
Kekik
Pulbiber

Sutumuzu tenceremize aliyoruz ve kaynamaya birakiyoruz . Sutumuz kaynamaya başladıktan sonra icine bulgurumuzu katıyoruz.
princle yapacaksak princlerimizi önceden
hasliyoruz
PicsArt_02-06-04.37.00.webp

Ve çorbamız iyice ozlesene kadar pisiriyoruz . Son olarak icine kekik ve biberimizi katip 1 dakikada kaynatip altini kapiyoruz . Ve corbamiz servise hazir :kk77:

PicsArt_02-06-04.37.44.webp
PicsArt_02-06-04.38.08.webp

ziya-duru.jpg
Bize miras bıraktığın inançla...

Şirketimizin Kurucusu Ziya Duru, 1935 yılında kardeşi İhsan Duru ile birlikte Karaman Züğürtler Yaylasında bulgur imalatına başlar. İlk başlarda askeriyenin bulgur ihtiyacını karşılamak üzere üretim yapılır. Geleneksel ve daha kısıtlı imkânlarla yapılan üretimde bulgur, su değirmenlerinde öğütülür ve güneş altında kurutulur. Zamanla su değirmenlerin yerini elektrikli değirmenler alır ve fabrikalaşmanın ilk adımları atılır. Üretimdeki kaliteliyi ve doğallığı her zaman ön planda tutan Ziya Duru, bu anlayışı oğulları İhsan Duru ve Mehmet Emin Duru’ya aktarır.

Eline sağlık canım başarılar dilerim :KK68: uzun süre ara verdiğin için sanırım malzemelerin fotoğraflarını koymayı unutmuşsun :KK48:

Ellerine sağlık canım:KK200:
Yarışmada bol şans diliyorum:KK68:
Teşekkürler nevosum ❤

Benim de yapar annem bu çorbayııı.
Çok severim mis gibi de olur. Ellerine sağlık başarılar dilerim..
Ilk başlarda sevmemiştm ama alışıyor insan :KK200:
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim. :KK200:
Sağol tatlim:KK15:
Eline sağlık canım başarılar dilerim :KK68: uzun süre ara verdiğin için sanırım malzemelerin fotoğraflarını koymayı unutmuşsun :KK48:
Cok bi malzemesi olmadığı icin koymadim acikcasi:KK51:

Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum.:kk77:❤️
Sağol canim :KK54:
ellerine sağlık :)
:KK15:

Merhabalar kk nin guzel kadınları :KK200:
Uzuuunnn bir aradan sonra aranizdayim :dondurma:
Gaynanamdan ogrendigim bir corba tarifiyle aranizdayin . :KK53:

Evde benden baska kimse sevmedi icin az yaptım siz kendinize gore ayarlasiniz

Malzemeler
2 su bardağı sut
1/4 cay bardağı bulgur (princte olur)
Kekik
Pulbiber

Sutumuzu tenceremize aliyoruz ve kaynamaya birakiyoruz . Sutumuz kaynamaya başladıktan sonra icine bulgurumuzu katıyoruz.

Eki Görüntüle 2107082

Ve çorbamız iyice ozlesene kadar pisiriyoruz . Son olarak icine kekik ve biberimizi katip 1 dakikada kaynatip altini kapiyoruz . Ve corbamiz servise hazir :kk77:

Eki Görüntüle 2107083 Eki Görüntüle 2107084

ziya-duru.jpg
Bize miras bıraktığın inançla...

Şirketimizin Kurucusu Ziya Duru, 1935 yılında kardeşi İhsan Duru ile birlikte Karaman Züğürtler Yaylasında bulgur imalatına başlar. İlk başlarda askeriyenin bulgur ihtiyacını karşılamak üzere üretim yapılır. Geleneksel ve daha kısıtlı imkânlarla yapılan üretimde bulgur, su değirmenlerinde öğütülür ve güneş altında kurutulur. Zamanla su değirmenlerin yerini elektrikli değirmenler alır ve fabrikalaşmanın ilk adımları atılır. Üretimdeki kaliteliyi ve doğallığı her zaman ön planda tutan Ziya Duru, bu anlayışı oğulları İhsan Duru ve Mehmet Emin Duru’ya aktarır.
Seni yarışmada görmek ne kadar güzel :KK36:
Ellerine sağlık canım ,özellikle küçük çocuğu olanlar için güzel bir seçim.Başarılar diliyorum canım.

Böyle sütün içinde pirinçtir, buğdaydır türü birşeyler kaynatmalı tarifler tam annemin favori çorbası. Bizde de ondan başka yiyen yok, ama o bayağı seviyor kendine kadar pişirip sonra ballandıra ballandıra reklamını yapıyor her seferinde. Bilmediğim bir kk üyeliği varsa oyu kesin sizindir öyle söyleyeyim :) Ellerinize sağlık :KK36:

Bu corba bebislere super olur bence hemen kayitlara gecireyim ;)
Ellerinize saglik iyi sanslar

Back
X