- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Cok tesekkur ederımÇok başarılı eline sağlık
Bayılırım içli köfteye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederımÇok başarılı eline sağlık
Bayılırım içli köfteye
Dione'cim patatesli yapınca yumuşak oluyor ağızda dağılıyorAma patates koymazsanız biraz daha kuru oluyorİkisini de denedimbu arada be_ni bunu ben de yapıyorum patates koymadan hamur halıne getırıyorumm acaba patateslı mı patatessız mı daha ıyı olur kııı Nevreste canımm senın bı fıkrın var mııı
hmm tesekkur ederım nevomm sen nasılsınnn gorusemıyoruzzzzzDione'cim patatesli yapınca yumuşak oluyor ağızda dağılıyorAma patates koymazsanız biraz daha kuru oluyorİkisini de denedim
İyiyim canım çok şükürSen nasılsınhmm tesekkur ederım nevomm sen nasılsınnn gorusemıyoruzzzzz
Cok tesekkur ederım cnm benımbunu kapatmak bıleee ayrı bı mezıyettır benımmm ozelıkle yarısmalarda benıı ne paylastıı dıyee ılk sana bakıyorum ne yalan soyleyeyımm .. cok becerıklısınn .. yarısmada basarılar .. agzımın suyu aktıı resmenn B Be_Ni_1012
Sanada alkıs o zaman baya yorucu bır yemek zırabu arada be_ni bunu ben de yapıyorum patates koymadan hamur halıne getırıyorumm acaba patateslı mı patatessız mı daha ıyı olur kııı Nevreste canımm senın bı fıkrın var mııı
Tesekkurler ısın ustasıDione'cim patatesli yapınca yumuşak oluyor ağızda dağılıyorAma patates koymazsanız biraz daha kuru oluyorİkisini de denedim
Estağfurullah canımİkinci kez yapmışsın maşaallah bayağı başarılıCok tesekkur ederım cnm benım
Sanada alkıs o zaman baya yorucu bır yemek zıra
Benım ıkıncı yapısım en guzel cvbı nevos verırdı vermıs zaten
Patateslı daha yumusak oldu gercekten
Tesekkurler ısın ustası
Tesekkur ederım cnmEstağfurullah canımİkinci kez yapmışsın maşaallah bayağı başarılı
Biz genelde haşlama yapıyoruz,kızartmayı Gaziantep'te öğrendim
Evet canım ikiside olurAma biz aslında yöresel bir bulgur kullanıyoruz haşlama içinO daha kolay içine su,tuz,2 farklı bulgurdan başka birşey eklemiyoruz..Tabi onunda ölçüsü var ölçü tutmazsa ya çok sert yada çok yumuşak oluyor.Bizde yarma denir,Gaziantep'te çiğ simit deniyor.Kaynatılmamış unlu bulgur ile orta bulgur deriz köftelik onu karıştırıyoruzTesekkur ederım cnm
Oylesın ama sızın oralarda meshur bu yemek
Eger dıs harc tutmussa haslamada kızartmada oluyor dımı
Ben buzluga koydugumdan hasladım gayet guzeldı
Dıyorum ya sızın yemekler bunlar puf noktaları vardır tabı sevıyorum bende degısık yore yemeklerını ozellıkle guneydogu cok zengın bu konudaEvet canım ikiside olurAma biz aslında yöresel bir bulgur kullanıyoruz haşlama içinO daha kolay içine su,tuz,2 farklı bulgurdan başka birşey eklemiyoruz..Tabi onunda ölçüsü var ölçü tutmazsa ya çok sert yada çok yumuşak oluyor.Bizde yarma denir,Gaziantep'te çiğ simit deniyor.Kaynatılmamış unlu bulgur ile orta bulgur deriz köftelik onu karıştırıyoruz
Ama kızartma için en güzeli patatesile yapılan
Tabi her yörenin farklı yemekler,önemli püf noktaları vardır..Benimde en sevdiğim mutfak güneydoğu mutfağıMalatya mutfağıda buraya yakınAma her yörenin halkı kendi yemeğini daha güzel yapıyor..Örneğin Anteplilerin yaptığı dolmayı kimse onlar gibi yapamaz,ne kadar tarif aynı olursa olsunDıyorum ya sızın yemekler bunlar puf noktaları vardır tabı sevıyorum bende degısık yore yemeklerını ozellıkle guneydogu cok zengın bu konuda
Dogru tabıkı memleketımın butun yorelerı mutfakları superTabi her yörenin farklı yemekler,önemli püf noktaları vardır..Benimde en sevdiğim mutfak güneydoğu mutfağıMalatya mutfağıda buraya yakınAma her yörenin halkı kendi yemeğini daha güzel yapıyor..Örneğin Anteplilerin yaptığı dolmayı kimse onlar gibi yapamaz,ne kadar tarif aynı olursa olsun
İnşaallah hepimize nasip olurDogru tabıkı memleketımın butun yorelerı mutfakları super
En genıste antep mutfagı sankı
Bıgun guneydogu gezısı yapıp yerınde yemek nasıp olur ınsallah
ıyıyım canım ben de tesekkur ederımmmİyiyim canım çok şükürSen nasılsın
Cok tesekkur ederım cnmEllerine sağlık canım, her zaman olduğu gibi ,çok leziz ve çok şık görünüyor Yarışmada başarılar dilerim
Cok tesekkur ederım cnmEllerinize sağlık.
Başarılar dilerim :)