Çorbalar Ezogelin Çorbası-Öncü salça sponsorluğunda

Hmm anladim cnm ben konuyu takibe aldim. Ama suand oylama yapiliyormu? 30 nisan son tarih diyor ondan. Ya da bu yarisma bittikten sonra mi oylaniyor? @ehl-i keyf
Merhaba
Her ay bir kategori yapıyoruz;)
Bunun oylama bitince yeni kategoriye geçeceğiz..Genelde kategoriyide anket ile belirliyoruz.Fakat bu sefer Ramazan ayı olunca her yıl yaptığımız gibi Ramazan Sofraları yapacağız ;)
Bölümü takibe alırsanız haberiniz olacaktır..

normalde oylama başladıktan sonra hemen anket açılıyor yeni kategorimiz ne olsun diye ama bu kez ramazan geldiği için açılmayacak .sanırım bizim bu çorba kategorisi de mayısın son haftası son bulur oylama başlar ramazan ayının ilk günü de yeni yarışma başlar tabi bu benim tahminim Nevreste Nevreste daha iyi bilir
Aynen öyle olacak canım;)

Hmm anladim tesekkur ederim konuyu takibe aldim. Ben gecen sene gormedim daha yeni yeni farkindayim yarisma oldugunun:))
Serbetli tatlilari ve corbayi gordum ilk defa. Ramazan sofrasinda birden Fazla cesit olacak o zaman? Nevreste Nevreste

Hmm anladim tesekkur ederim konuyu takibe aldim. Ben gecen sene gormedim daha yeni yeni farkindayim yarisma oldugunun:))
Serbetli tatlilari ve corbayi gordum ilk defa. Ramazan sofrasinda birden Fazla cesit olacak o zaman? Nevreste Nevreste
Yok canım tek tarif ve sofra olacak;)
Kahvaltı sofraları gibi;)
Yarışmamız neredeyse 3.5 yıldır devam ediyor..:nazar::KK200:

Back
X