Ben seni bulurum aretimKukrim olursam haber verin ben görmem bide
Tamam aretimm iyiki varsınBen seni bulurum aretim
Kafam ne kadar dolu ise, jetonum düşmedi cancağzım. Yorgunluğuma verLetgo cancağızım
Estagfurullah cancağızımKafam ne kadar dolu ise, jetonum düşmedi cancağzım. Yorgunluğuma ver
Çok yavaş. Bi beğene basıyorum, 1 dk bekliyorum beğensin diyeNiye yavrimu
Herkeste farklı farklı işte, dikkat et sultanımSarımsak tadını zaten hiç alamıyorum.Kokusu hiç yok
Ben mesela tadı kötü diyorum yok gayet iyi diyorlar.
Ağzımın tadı bir garip
İşte benim mantık.Ben yapayım ya ne olacak
Zaten yarın yapacaktım
Sağol canımHerkeste farklı farklı işte, dikkat et sultanım❤
Oyyy onuda alalım burayaİşte benim mantık.Annem bugün fellah köftesi yapıyordu. Diyor ki buna labne koyup yarışmaya katalım mı, nasılsa yapıyoruz ahjsajjsjaja.
Ben diyorum zaten sen de katıl diye. Üyelik de aldık ona ama girip kızına oy bile vermedi.Oyyy onuda alalım buraya
Akrabaya oy yasakBen diyorum zaten sen de katıl diye. Üyelik de aldık ona ama girip kızına oy bile vermedi.
Aman zaten vermedi. Onun da umudu yok herhalde bana oy geleceğinden.Akrabaya oy yasak
Tarif ne kadar çok el değiştirdiOda başkasına vermek üzere
O sunumu tekrar bunda yakalamışsın :)Aman zaten vermedi. Onun da umudu yok herhalde bana oy geleceğinden.Bana diyor ki sana teşvik olsun diye Pınar Beyaz’da kazandırtmışlardır bir kereliğine. Sizin de hiç işiniz yoktu zaten.
Nasip canımTarif ne kadar çok el değiştirdibakalım en son kimde kalacak yasminsay , senin bırakmana üzüldüm canım ya, güzel yapardın bence
Bana geri verebilirsin, alan olmazsaBen yapayım ya ne olacak
Zaten yarın yapacaktım
Ya biraz iyi oy alayım yeter. Valla demem tüh niye birinci olmadım diye. Her hafta kaybedenler kulübü, usandık.O sunumu tekrar bunda yakalamışsın :)
1. olur mu bilmem ama ilklerde olur:)
Dur ben bir okuyayim ufleyeyim.Çok yavaş. Bi beğene basıyorum, 1 dk bekliyorum beğensin diyeAlıntılarım olmuyor. Etiket yapmıyor.