- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Dinimiz aminDur ben bir okuyayim ufleyeyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dinimiz aminDur ben bir okuyayim ufleyeyim.
Elem terefişşş Kem gözlere şişşşDinimiz amin
Tarifi yapmak mesele değil ki. Bayram için hep yapılır bizde, yarın da yapacağımTarif ne kadar çok el değiştirdi bakalım en son kimde kalacak yasminsay , senin bırakmana üzüldüm canım ya, güzel yapardın bence
Son güne kadar bekleyelimBana geri verebilirsin, alan olmazsa
Neyki tarifinTarifi yapmak mesele değil ki. Bayram için hep yapılır bizde, yarın da yapacağım
Ben sunumda duvara tosluyorum. Zahiyatım da fena oluyor.
Kimseyi üzüp, kurmamak adına da çekilmem ve hak edene hakkını teslim etmem en iyisi canım.
Yeniden yap cumartesiye kadar.Selamlar
Tarifimi yaptım ama beceremedim
Beceren yapsın diye bıraktım
Sunumdan kaybediyorsun çok normal sunumların bu hafta orjinal olmuş:)Ya biraz iyi oy alayım yeter. Valla demem tüh niye birinci olmadım diye. Her hafta kaybedenler kulübü, usandık.
Yarına anca biter. Bayramda da baklava olur.Yeniden yap cumartesiye kadar.
Buradan yazılmaz şişşştttt :)Neyki tarifin
Sen bilirsin o zaman canim, hayırlısı olsun sunum konusunda sana katılıyorum, tarifleri yapmak benim için de çok kolay, ama sunum aşaması en zorlu kısmı bence deTarifi yapmak mesele değil ki. Bayram için hep yapılır bizde, yarın da yapacağım
Ben sunumda duvara tosluyorum. Zahiyatım da fena oluyor.
Kimseyi üzüp, kurmamak adına da çekilmem ve hak edene hakkını teslim etmem en iyisi canım.
Bu bayramın en tembeli bizim ev herhalde. Ne temizlik var ne baklava.Yarına anca biter. Bayramda da baklava olur.
Annemin evinde fazla açılamadım Nevoş.Sunumdan kaybediyorsun çok normal sunumların bu hafta orjinal olmuş:)
KK orjinal seviyor
Haklısın canımAnnemin evinde fazla açılamadım Nevoş.
Pandemi de olsa adet yerini bulsunBu bayramın en tembeli bizim ev herhalde. Ne temizlik var ne baklava.
Ama bu tarif yapılmalı, kazanmayan biri yaparsa çok iyi olur bence, kısmet ama ,bu tarifin seveni çok ,şans getirir belki alan kişiyeSon güne kadar bekleyelim
Tarifim yok Deynep’imNeyki tarifin
Öyle yapacağım o iş bendeAma bu tarif yapılmalı, kazanmayan biri yaparsa çok iyi olur bence, kısmet ama ,bu tarifin seveni çok ,şans getirir belki alan kişiye
Benim deTarifim yok Deynep’im
Tamam canım ❤Öyle yapacağım o iş bende