Yok canım bu firmayla hatta ilinizde bulunan pınar ile alakalıNevreste ablacım, bugün eşim dedi ki bizim Pınar kolimiz ne zaman gelecek? Böyle kaldım size sanki çok bekletmeden gelmişti, bir bilgin var mı? Eşek, hem yarışmalara katılma diyor hem de benden meraklı koliyi bekliyor
Beni beni bihteriniYok canım bu firmayla hatta ilinizde bulunan pınar ile alakalıSenin daha yeni sosyal'in geçikti.Bence bayram sonu gelir şimdi zor.
Dün gece aklıma geldi.Dedim Bursa'da beyazı bulamadılar kolide geçiktiAma kapanmayla alakalı olabilir.
En geç tamamen yarışmalar bitince gelir
Daha önce öyle oldu.
Sağol canımAllahım atin beni denizlereof diyorum nevoş eline sağlık
İyiyim ablacm sen nasılsınNasılsın canım
Huuuuvvvvv
Canısı bence kapanmayla alakalıAyşo ne buluyosa bizi buluyo sanki
İyiyim canım sağolİyiyim ablacm sen nasılsın
Kimse gelmeyecek ama bulunsun çocuklar bayramı bilsin dedimHuuuuvvvvv
Fotoğraf ateş ediyoooooooooooo
Nefis görünüyor canım, ellerine sağlık ,afiyetle yeyin inşallah ❤
Benim yaŞaka yapıosnnnnnnnnnnnn
O senmisinnnnnnnnnnnn
Tamam ablaYok canım bu firmayla hatta ilinizde bulunan pınar ile alakalıSenin daha yeni sosyal'in geçikti.Bence bayram sonu gelir şimdi zor.
Dün gece aklıma geldi.Dedim Bursa'da beyazı bulamadılar kolide geçiktiAma kapanmayla alakalı olabilir.
En geç tamamen yarışmalar bitince gelir
Daha önce öyle oldu.
Sağol canımNefis görünüyor canım, ellerine sağlık ,afiyetle yeyin inşallah ❤
Ben şokkkkkkkkkkkkkBenim ya
Tamam abla
Ayyy cok seviodum cnkü
Söylememek benim salaklığımBen şokkkkkkkkkkkkk
Nie sölemiosnz yaaaaaaaaa
Canmmmmm benmmm
Elbetteki bulunduk, konuştk vs
Bak gördnmü bilmeden kanım çekmiş
Benimde aklıma kapanma geldi nevoşum umarım bursada bi uğursuzluk yokturCanısı bence kapanmayla alakalıBunu buşunduğunuz iş bayisi getirecek.Belki çalışmıyorlardır
Şimdide ben okuyup üfleyecemSöylememek benim salaklığımben de diyorum bu kız Bana tanıdık geliyor ama okuyup üflediğim kimse herkes hamile kaldı
Şimdide ben okuyup üfleyecem
Artık sıra burdakilerde