- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Ellerine sağlık aşkomİftardan sonra açarım artık konumu kahve içmem lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık aşkomİftardan sonra açarım artık konumu kahve içmem lazım
Ellerine sağlıkEllerine sağlık aşkom
Bende tarifimi yaptım
Sağol canımEllerine sağlık canımm
Sağol aşkomEllerine sağlık aşkom
Bence haklıyım
Oyyy,harikadır kesinSağol aşkom Soğuk baklava nasılmış bizde bakalım
Ellerine sağlık aretim,bekliyoreİftardan sonra açarım artık konumu kahve içmem lazım
Dedim cancağzım, bayramda yaparım dediŞehzadelik bitti bey,hadi bakalım de
Bende baklava hamuru yoğurdum az evvel, kayınpeder fındık ve nişasta sarkıttı balkondanEllerine sağlık
Allahım atin beni denizlere of diyorum nevoş eline sağlıkBaklava şerbetle kavuşmayı bekliyor
Eki Görüntüle 2847211
Evveyla nevoşa bir haftada gelmişti bursada sıkıntı var da seni bilemedim ayşom bakNevreste ablacım, bugün eşim dedi ki bizim Pınar kolimiz ne zaman gelecek? Böyle kaldım size sanki çok bekletmeden gelmişti, bir bilgin var mı? Eşek, hem yarışmalara katılma diyor hem de benden meraklı koliyi bekliyor
Evet, ben de çok beklemediler diye hatırladım.Evveyla nevoşa bir haftada gelmişti bursada sıkıntı var da seni bilemedim ayşom bak
Evin küçük kuzusu geldi yavrusuylaSalaaaammmm
Hellöğğğğğğğ
Hiiiğğğğğğ
Yakşamlar
Ayşo ne buluyosa bizi buluyo sankiEvet, ben de çok beklemediler diye hatırladım.
En güzeli sensin sennnnnnnEvin küçük kuzusu geldi yavrusuyla
balım, biz hiç dua grubunda yer aldık mı acaba? umudumanneolmak benim eski adımSalaaaammmm
Hellöğğğğğğğ
Hiiiğğğğğğ
Yakşamlar
Buluyor valla Nevoya da sordum ama kadın nerden bilsinAyşo ne buluyosa bizi buluyo sanki
Şaka yapıosnnnnnnnnnnnnbalım, biz hiç dua grubunda yer aldık mı acaba? umudumanneolmak benim eski adım