- 24 Eylül 2018
- 97.372
- 292.808
Kardiyolojiye git dediBacak sis ve ödem var çünkü vücudumdaEee hadi ne oldu ne dediler anlatsana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardiyolojiye git dediBacak sis ve ödem var çünkü vücudumdaEee hadi ne oldu ne dediler anlatsana
Ya ne sandınGünaydın bebito Sınavlar işte. Boş işler senden naber
Tatlı kıs mı? Aman allahım yoksaaaaaa
Haydaaaa eee neyapcan ben sana bir bacak fotosu atayimmi canim 5kilo birden aldim ama ödem oldugunu biliyorumKardiyolojiye git dediBacak sis ve ödem var çünkü vücudumda
Gideceğim mecbur hemsom ya,yolla bakayim Benim de var ya ,sinir oluyorumHaydaaaa eee neyapcan ben sana bir bacak fotosu atayimmi canim 5kilo birden aldim ama ödem oldugunu biliyorum
Kukriskom saçıkibris adı sarı bir toz, aktardan alınacakASSOSyal gelince bana şeyi yazar mısın su ortancaları coşturan şey ne idi
Evetvyarin başlayacak ve sende katılıyorsunImm yeni yarışma mı var
Ayy teşekkür ederim canım suya katıp sulayacagim dimi inaallah coşturur yaKukriskom saçıkibris adı sarı bir toz, aktardan alınacak
Güzel tarifler gelirYarın başlıyoruz inşaallah
Evet çay kaşığı ile atacaksın, çok atma suya haftada bir çiçeklerin durumuna göre devam edersin. Başka çiçeklere atma birdeAyy teşekkür ederim canım suya katıp sulayacagim dimi inaallah coşturur ya
Tamam canım benim sağolasınEvet çay kaşığı ile atacaksın, çok atma suya haftada bir çiçeklerin durumuna göre devam edersin. Başka çiçeklere atma birde
noldu aşkım? Geçmiş olsunKardiyolojiye git dediBacak sis ve ödem var çünkü vücudumda
Düşündüğüm kişi misin?Ya ne sandın
Ne demek kukriskom, costuklarinda burayada resim at biz çok faydasını gördük geçen sene ortancalardaTamam canım benim sağolasın
İnşaallah canımGüzel tarifler gelir
Geçmiş olsunBir şey yoktur inşaallahKardiyolojiye git dediBacak sis ve ödem var çünkü vücudumda
Sağol aşkom,insallahGeçmiş olsunBir şey yoktur inşaallah
Efendimnoldu aşkım? Geçmiş olsun
Düşündüğüm kişi misin?
Sağol bebisim,bacağım şiş ,kalpten suphelendinoldu aşkım? Geçmiş olsun
Düşündüğüm kişi misin?
Sağol hemsomJenna16 hemso çok geçmiş olsun allah şifa versin