- 18 Kasım 2020
- 20.504
- 49.440
tahmin ediyorumBide çok fırsat olmuyordu gelmek için ..
NasılsınSabah sabah minik
Benden 5 cm uzunsun
Aynen öyle oldutahmin ediyorum
Bence uzunuz benim kuzen var benden de kısabuna uzun denilirse
Türk kadınının ortalama boyu 1.60 zaten,ayak numarasıda 36-37 olarak kabul görmüş.Bence uzunuz benim kuzen var benden de kısa
Gunaydin ablacim nasilsin naptin doktor islerini gecmisi okuyamadim kahvalti hazirliyorumGümnaydınlar fülüzüm
Iyiyim miniğim sen nasilsinNasılsın
Benden 5 cm uzunsun
Günaydın canısı,kan verdim dün baktım kolestrol tavan yapmış gene 311 olmuş,hdl gene fırlamış,MR çekildi onn sonucunu bekliyoruz bakalım.Hidroks D düşük çıktı gene diğerlerinide dr diyecek bakalm .Gunaydin ablacim nasilsin naptin doktor islerini gecmisi okuyamadim kahvalti hazirliyorum
Iyiyim miniğim sen nasilsin
Ortalamadan kisayim şekerimTürk kadınının ortalama boyu 1.60 zaten,ayak numarasıda 36-37 olarak kabul görmüş.
İyi şükür bende çay koyacagim odunumu bekliyorumGunaydin ablacim nasilsin naptin doktor islerini gecmisi okuyamadim kahvalti hazirliyorum
Iyiyim miniğim sen nasilsin
Naptinki abla tavan yapmis yaglimi yiyosun yada ekmekmi cok kacirdin de heleGünaydın canısı,kan verdim dün baktım kolestrol tavan yapmış gene 311 olmuş,hdl gene fırlamış,MR çekildi onn sonucunu bekliyoruz bakalım.Hidroks D düşük çıktı gene diğerlerinide dr diyecek bakalm .
Geçmiş olsun abla ...beslenmen nasıl peki kolesterol için sordumGünaydın canısı,kan verdim dün baktım kolestrol tavan yapmış gene 311 olmuş,hdl gene fırlamış,MR çekildi onn sonucunu bekliyoruz bakalım.Hidroks D düşük çıktı gene diğerlerinide dr diyecek bakalm .
Odunmu hımm yani kocaOrtalamadan kisayim şekerimgittikçe kisaliyorim sanırım 3 cm den daha da kisalmam
İyi şükür bende çay koyacagim odunumu bekliyorum
Bu ara başka sekilde tanimlayamiyorumOdunmu hımm yani koca
Sağol minnoşum,çok ta iyi değil aslında hiç dikkat etmem kendime.Geçmiş olsun abla ...beslenmen nasıl peki kolesterol için sordum
Odunmu hımm yani koca
Öküz var bideBu ara başka sekilde tanimlayamiyorum
Tamam benim kalas odun nalet koca hersey diyorumBu ara başka sekilde tanimlayamiyorum
Tabi canım çeşit çeşitÖküz var bide
Türkiye stadartlarındayız SANIRIMBence uzunuz benim kuzen var benden de kısa
Sen bide yaş aldıkça gör kemikler kısalıyor çünküOrtalamadan kisayim şekerimgittikçe kisaliyorim sanırım 3 cm den daha da kisalmam
İyi şükür bende çay koyacagim odunumu bekliyorum
Yeni bişi değil bu zaten yılalrdır var bende çok yağlıda yemem vücut yapıyormuş çoğunu birde dr strestende olabilir demişti.Naptinki abla tavan yapmis yaglimi yiyosun yada ekmekmi cok kacirdin de hele
Ben 200 indirdim bir ara suanda kac bilmiyorum
Bende ¹.⁵⁸Türkiye stadartlarındayız SANIRIM