- 18 Kasım 2020
- 20.505
- 49.441
inşallah canımm sende azmet bırakmaHedefine ulas inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canımm sende azmet bırakmaHedefine ulas inşallah
Valide daha iyi evine döndü yanındada genç bir kızımız var.bende iyiyim ablacım kayınvalide nasıl oldu ❤
Mesajı yazıyorum sayfaya sonradan çıkıyor.Ben farketmedim ama abla
Ben siteye ilk geldiğimde doğum kiloları ile dahil olmuştum hey gidi günler 92 kiloyduminşallah canımm sende azmet bırakma
interneti den olabilir belki ben de olmadıMesajı yazıyorum sayfaya sonradan çıkıyor.
Herhalde çıkış yapıp girdim siteye şimdi iyi gibi sankiinterneti den olabilir belki ben de olmadı
Şükür Minnosum iyiyim sen nasılsın bakımnasılsın bluemmm
iyi abla çok şükür sende biraz rahatlamış oldunValide daha iyi evine döndü yanındada genç bir kızımız var.
Aynen yorulmuştum bende.iyi abla çok şükür sende biraz rahatlamış oldun
bende 95 den geldim buralara aldım verdim aldım verdim şuan hedefe ulaşmaya çalışıyorumBen siteye ilk geldiğimde doğum kiloları ile dahil olmuştum hey gidi günler 92 kiloydum
Bir ara 80 den aşağı inemedim bayağı takıldım o kiloda
İki ay öncesi falan stresle 74 e düştüm bu ara 76-77 aradı dolasiyorim
iyi oldu ablacım artık buralarda daha raht görürüz seni ❤Aynen yorulmuştum bende.
bende iyiyim canım çok şükürŞükür Minnosum iyiyim sen nasılsın bakım
Boyun nasıl ben gibi kısa misinbende 95 den geldim buralara aldım verdim aldım verdim şuan hedefe ulaşmaya çalışıyorum
Bide çok fırsat olmuyordu gelmek için ..iyi oldu ablacım artık buralarda daha raht görürüz seni ❤
Gümnaydınlar fülüzümGünaydın kizlar
160Boyun nasıl ben gibi kısa misin
günaydınnnnn canımmmGünaydın kizlar