Adamın yastığa ihtiyacı var mecburNeyse. Selam verip kaçıyorum. uyuyacakmışız
Canım sezeryan dikişimde yıllardır sıkıntı vardı.1 aydan fazla oldu şişlik oluştu ve ağrıyor.Bacağıma ve belime vuruyor.Ona gideceğim.Yürüyüş bile yapamıyorum.Nen var kuzum
Acaba nedir nedirKolay bir tane buldum,1 yılı geçmiş yapmayalı
Onu mu beklesekKurban Bayramı gelecek, başlığın adı hala sütlü bayram tatlıları, kurban bayramı da araya kaynayacak
Bak kesin bulursunAcaba nedir nedireski konulara bi bakayım ben
Hayır çok sıktıOnu mu beklesek
En azından neden kaynaklanıyor öğrenirsin, rahatlarsın.Canım sezeryan dikişimde yıllardır sıkıntı vardı.1 aydan fazla oldu şişlik oluştu ve ağrıyor.Bacağıma ve belime vuruyor.Ona gideceğim.Yürüyüş bile yapamıyorum.
Geçmiş olsun abla inşallah basit bi şeydir de hemen hallolurCanım sezeryan dikişimde yıllardır sıkıntı vardı.1 aydan fazla oldu şişlik oluştu ve ağrıyor.Bacağıma ve belime vuruyor.Ona gideceğim.Yürüyüş bile yapamıyorum.
Heyecanlandım şimdiBak kesin bulursun
Öyle canım belki ilaçla geçecek bir şeydir.Sabahları topuklarım bile ağrıyor.En azından neden kaynaklanıyor öğrenirsin, rahatlarsın.
İnşaallah canım sağ olGeçmiş olsun abla inşallah basit bi şeydir de hemen hallolur
O zaman et çok diye et yemekleri istiyorsunuz yaOnu mu beklesek
Ya bir şey soracağım. Benim de sezaryen dikiş yerimde hafif bir şişlik var ama ağrı vs. yok. Bir de dikiş izi hala çok koyu. Bu normal mi?Canım sezeryan dikişimde yıllardır sıkıntı vardı.1 aydan fazla oldu şişlik oluştu ve ağrıyor.Bacağıma ve belime vuruyor.Ona gideceğim.Yürüyüş bile yapamıyorum.
Geçen yıl herkese et deyip köfte yapmıştımO zaman et çok diye et yemekleri istiyorsunuz ya
Geçmiş olsun Nevoş. İnşallah basit bir şeydir.Öyle canım belki ilaçla geçecek bir şeydir.Sabahları topuklarım bile ağrıyor.
Regl yaklaştı,bugünde biraz yürüdüm ağrım arttı
Olsun kıyma da bir çeşit et sonuçtaGeçen yıl herkese et deyip köfte yapmıştımBana güvenmeyin