- 28 Haziran 2011
- 59.653
- 150.452
Özleyin istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özleyin istedim
Ben kocamsubey için dedim aşkısı evde birlikteyiz hep, resmen telefon detoksu yapıyoruz işe gidince belki daha rahat olurum hahahahaSalı yeniden dönüyoruz
'te allam, bir yıl izin al ben gideyim otur evinde be kadınYok bebişim, ben gideyim ama iş fazla olmasın ben de rahatça takılayım forumda
Rahat bırakmıyor değil miBen kocamsubey için dedim aşkısı evde birlikteyiz hep, resmen telefon detoksu yapıyoruz işe gidince belki daha rahat olurum hahahaha
Randevu kacta nevoş, gebel cerrahi dimiSalı doktor randevum var tarifleri hızlı hızlı alıb
1 yıl mı allahım inşallah doğururum da 2 yıl alırım'te allam, bir yıl izin al ben gideyim otur evinde be kadın
Ya yarışma için 14:20 ye aldımBaşka gün yoktu.Randevu kacta nevoş, gebel cerrahi dimi
Bulamayız abla kategori dediğin derya deniz, sen kimbilir hangisini seçtin
Tmm sen doğur ben iki yil giderim olur amin1 yıl mı allahım inşallah doğururum da 2 yıl alırım
Ay valla ne zaman telefonu elime alıyorum “yeter artık” diyor. bi yandan haklı çünkü telefonum işten dolayı maşallah halka açık evlerin telefonu gibi susmak bilmiyorRahat bırakmıyor değil mi
Kolay bir tane buldum,1 yılı geçmiş yapmayalıBulamayız abla kategori dediğin derya deniz, sen kimbilir hangisini seçtin
Cok Iyi olmuş Nevoş, kafanın rahatlaması lazım artık. Bi çözüme ulaşsın inş, hayırlısı ileYa yarışma için 14:20 ye aldımBaşka gün yoktu.
Evet canım gideyim artık.Yürümek istiyorum
Nen var kuzumYa yarışma için 14:20 ye aldımBaşka gün yoktu.
Evet canım gideyim artık.Yürümek istiyorum
1 bardağını ona doldurdum, gerisini sana ayırdım yasminim
Kendisi ile ilgilenmeni istiyorAy valla ne zaman telefonu elime alıyorum “yeter artık” diyor. bi yandan haklı çünkü telefonum işten dolayı maşallah halka açık evlerin telefonu gibi susmak bilmiyor
Hayırlı gecelerNeyse. Selam verip kaçıyorum. uyuyacakmışız
Sanki banaKendisi ile ilgilenmeni istiyor
İyi geceler. Öptüm seni şap şup Çikita muzHayırlı geceler