Tatlı Tarifi Sütlü Bayram Tatlıları

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Ayy ben de özledim herkesi yaa 🤩🤩🤩 nasılsın ruh ikizim🌸

Komşuuuuu bu Urfa nın tozuna bir çare yok mudur😔😔😔😔 mutfak kapısı daima açık bizde sıcaklar başladı malum, tel de var ama yine de her sabah kahvaltı için masayı sildiğimde beze şaşkınlıkla bakıyorum yaa nasıl kirli🥴🥴🥴 bende fırın külü de var güçleri birleştiriyorlar bunalıma girciiimmm yaaa 😱😱😱
Malesef komşu bu toz fırtınası sonrası hepten batıyor. Bende perdeleri yıkadım cam balkon sildim yıkadım. Bakıyorsun yine toz 😒 fırınla mesafemiz var Allahtan ama tozu kuş pisliği bitmiyor 🤷‍♀️

Çiçekli bişeydi önünde bişiler daha vardı
Kahrolasıca pislik...
Polis olmuş şimdi.. Defolsn lanet kız
Ayyy bak gerildim :KK70:
Kız manyaktı ya.. Kardeşimin benle annemle görüşmesini yasaklamştı
Bizi kıskanıodu..
Kardeşim okuoken nişanm oldu nişanıma zor geldi özel izinle..
Ayyy parçalarm seni dedm ya...
Neyse ayrılmalarına sebeb oldum aşırı sevindim :KK70:

Çiçekli bişeydi önünde bişiler daha vardı
Kahrolasıca pislik...
Polis olmuş şimdi.. Defolsn lanet kız
Ayyy bak gerildim :KK70:
Kız manyaktı ya.. Kardeşimin benle annemle görüşmesini yasaklamştı
Bizi kıskanıodu..
Kardeşim okuoken nişanm oldu nişanıma zor geldi özel izinle..
Ayyy parçalarm seni dedm ya...
Neyse ayrılmalarına sebeb oldum aşırı sevindim :KK70:
Fazla sahiplenen, paylaşamayan arkadaş duruşu sergilemiş🤣🤣
Merak ettim🤣🤣

Ayy ben de özledim herkesi yaa 🤩🤩🤩 nasılsın ruh ikizim🌸

Komşuuuuu bu Urfa nın tozuna bir çare yok mudur😔😔😔😔 mutfak kapısı daima açık bizde sıcaklar başladı malum, tel de var ama yine de her sabah kahvaltı için masayı sildiğimde beze şaşkınlıkla bakıyorum yaa nasıl kirli🥴🥴🥴 bende fırın külü de var güçleri birleştiriyorlar bunalıma girciiimmm yaaa 😱😱😱
Nasılsın canım 🤗 ben bayağı yoğunum bu aralar 😌 kayınvalidemler geldi neyseki ,biraz olsun rahatladım 🥰

Malesef komşu bu toz fırtınası sonrası hepten batıyor. Bende perdeleri yıkadım cam balkon sildim yıkadım. Bakıyorsun yine toz 😒 fırınla mesafemiz var Allahtan ama tozu kuş pisliği bitmiyor 🤷‍♀️
Her gün toz alamam ki amaa beeenn😭😭😭
Urfayı boydan boya şöyle bi hortumla yıkasak ya😂😂😂😂😂

Nasılsın canım 🤗 ben bayağı yoğunum bu aralar 😌 kayınvalidemler geldi neyseki ,biraz olsun rahatladım 🥰
Aa gözün aydın ne güzel, sağ olsunlar🤗🌸🌸
Ben de nasil olayım canlı derslerde delirmeceler, sıcaklar, iş güç takılıyorum şükür sıkıntı yok🤩

Jenna16 Jenna16 bak vericiler😌
20210529_165529.jpg

X