- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
LililililluuuuşşşşşşşşşşşBal0ncuk
Kargo Sakarya PTT’ye gelmiş
Dediğim gibi, en geç Pazartesi elimde olurEki Görüntüle 2860119
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LililililluuuuşşşşşşşşşşşBal0ncuk
Kargo Sakarya PTT’ye gelmiş
Dediğim gibi, en geç Pazartesi elimde olurEki Görüntüle 2860119
Gayet hızlı geldiLililililluuuuşşşşşşşşşşş
Zaten şoktaym eskiden ptt kaego 1 haftada gitmedi derlerdiGayet hızlı geldi
Malesef komşu bu toz fırtınası sonrası hepten batıyor. Bende perdeleri yıkadım cam balkon sildim yıkadım. Bakıyorsun yine toz fırınla mesafemiz var Allahtan ama tozu kuş pisliği bitmiyorAyy ben de özledim herkesi yaa nasılsın ruh ikizim
Komşuuuuu bu Urfa nın tozuna bir çare yok mudur mutfak kapısı daima açık bizde sıcaklar başladı malum, tel de var ama yine de her sabah kahvaltı için masayı sildiğimde beze şaşkınlıkla bakıyorum yaa nasıl kirli bende fırın külü de var güçleri birleştiriyorlar bunalıma girciiimmm yaaa
Şikayetçi olan çok, ama bizim burada sıkıntı olmadı hiçZaten şoktaym eskiden ptt kaego 1 haftada gitmedi derlerdi
O yüzden ptt hiç kullanmadm
Şuan varya asla vazgeçmem
Maddi manevi bin kat daha iyi
Kahrolsn özel kargo şirketleri
Abla kardeşimin sakaryadan bir kız arkadaşı vardıŞikayetçi olan çok, ama bizim burada sıkıntı olmadı hiç
Kötüleyenler beri gelsin
Sakarya’nın neresinden acabaAbla kardeşimin sakaryadan bir kız arkadaşı vardı
Onu ayırmak için 3 sene sabrettm
Sakarya aslında tüylerimi ürpertiyor ama neyse
SapancaSakarya’nın neresinden acaba
O çok önemli bir unsur
Bence de daha sıra gelmedi ona ama yapcamBence güzel fikir
Hadi canımSapanca
Kardeşim kocaelinde okuodu.. Oda orda okuodu..Hadi canım
Çok göç alıyoruz, aslen buralı değildir
Kimlerden acabaKardeşim kocaelinde okuodu.. Oda orda okuodu..
Neyseki ayrıldılar..
Zaten ayrılmasalardı ben onu ortadan ikiye ayrıacaktım
Çiçekli bişeydi önünde bişiler daha vardıKimlerden acaba
Fazla sahiplenen, paylaşamayan arkadaş duruşu sergilemişÇiçekli bişeydi önünde bişiler daha vardı
Kahrolasıca pislik...
Polis olmuş şimdi.. Defolsn lanet kız
Ayyy bak gerildim
Kız manyaktı ya.. Kardeşimin benle annemle görüşmesini yasaklamştı
Bizi kıskanıodu..
Kardeşim okuoken nişanm oldu nişanıma zor geldi özel izinle..
Ayyy parçalarm seni dedm ya...
Neyse ayrılmalarına sebeb oldum aşırı sevindim
Duruşunu sevdiğimmmmFazla sahiplenen, paylaşamayan arkadaş duruşu sergilemiş
Merak ettim
Duruşunu sevdiğimmmm
Banlatma beni abla
Nasılsın canım ben bayağı yoğunum bu aralar kayınvalidemler geldi neyseki ,biraz olsun rahatladımAyy ben de özledim herkesi yaa nasılsın ruh ikizim
Komşuuuuu bu Urfa nın tozuna bir çare yok mudur mutfak kapısı daima açık bizde sıcaklar başladı malum, tel de var ama yine de her sabah kahvaltı için masayı sildiğimde beze şaşkınlıkla bakıyorum yaa nasıl kirli bende fırın külü de var güçleri birleştiriyorlar bunalıma girciiimmm yaaa
Her gün toz alamam ki amaa beeennMalesef komşu bu toz fırtınası sonrası hepten batıyor. Bende perdeleri yıkadım cam balkon sildim yıkadım. Bakıyorsun yine toz fırınla mesafemiz var Allahtan ama tozu kuş pisliği bitmiyor
Aa gözün aydın ne güzel, sağ olsunlarNasılsın canım ben bayağı yoğunum bu aralar kayınvalidemler geldi neyseki ,biraz olsun rahatladım