Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gerçekten korkuyorum Kortizon normalde kilo yapar, ödem tutar. Kaldı ki yüzüm şişti. Aydede surata doğru gidiyorum. Hatta dün aile hekimine gittim, o da dedi yüzün şişmiş diye, tuz tüketme Dedi Ama böyle hızlı kilo vermek de ne bileyim
Gerçekten korkuyorum Kortizon normalde kilo yapar, ödem tutar. Kaldı ki yüzüm şişti. Aydede surata doğru gidiyorum. Hatta dün aile hekimine gittim, o da dedi yüzün şişmiş diye, tuz tüketme Dedi Ama böyle hızlı kilo vermek de ne bileyim
Komşuuuuu bu Urfa nın tozuna bir çare yok mudur mutfak kapısı daima açık bizde sıcaklar başladı malum, tel de var ama yine de her sabah kahvaltı için masayı sildiğimde beze şaşkınlıkla bakıyorum yaa nasıl kirli bende fırın külü de var güçleri birleştiriyorlar bunalıma girciiimmm yaaa