Tatlı Tarifi Sütlü Bayram Tatlıları

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Sizce korkmalı mıyım? :110:
4DF31958-0A6D-4328-AD7A-3D09164CCBC4.jpeg

Gerçekten korkuyorum :110: Kortizon normalde kilo yapar, ödem tutar. Kaldı ki yüzüm şişti. Aydede surata doğru gidiyorum. Hatta dün aile hekimine gittim, o da dedi yüzün şişmiş diye, tuz tüketme Dedi Ama böyle hızlı kilo vermek de ne bileyim:110:
Yoktur bir şey yoktur inşallah, çok fazla ilaç kullandın bu ara,onlardan etkisidir. Ama yine de bir doktora danış tabii ki

Gerçekten korkuyorum :110: Kortizon normalde kilo yapar, ödem tutar. Kaldı ki yüzüm şişti. Aydede surata doğru gidiyorum. Hatta dün aile hekimine gittim, o da dedi yüzün şişmiş diye, tuz tüketme Dedi Ama böyle hızlı kilo vermek de ne bileyim:110:
Korkmanı gerektirecek bisey yoktur canim jennaninda dedigi gibi metobolizman hizli calisyor neyersen ye almazsın

Ben de iyiyim çok şükür canım 🙏🤗 özledim hepinizi 💕
Ayy ben de özledim herkesi yaa 🤩🤩🤩 nasılsın ruh ikizim🌸
Nasılsın canım 😍
Komşuuuuu bu Urfa nın tozuna bir çare yok mudur😔😔😔😔 mutfak kapısı daima açık bizde sıcaklar başladı malum, tel de var ama yine de her sabah kahvaltı için masayı sildiğimde beze şaşkınlıkla bakıyorum yaa nasıl kirli🥴🥴🥴 bende fırın külü de var güçleri birleştiriyorlar bunalıma girciiimmm yaaa 😱😱😱

X