- 11 Nisan 2007
- 83.373
- 484.030
Ben ne garışırım eyle bakarım sadeceOlmasın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ne garışırım eyle bakarım sadeceOlmasın mı
Olur mu,her tür fikre açığızBen ne garışırım eyle bakarım sadece
Yok artik bune minnacik kalmışsınSizce korkmalı mıyım?
Eki Görüntüle 2860089
22 mayısta 52 kiloymuşumYok artik bune minnacik kalmışsın
O kadar yemek yiyip bu kadar zayıf olmakSizce korkmalı mıyım?
Eki Görüntüle 2860089
Bilmem kiAç evde leslie yap ben suan onu yapıyorum
Gerçekten korkuyorum Kortizon normalde kilo yapar, ödem tutar. Kaldı ki yüzüm şişti. Aydede surata doğru gidiyorum. Hatta dün aile hekimine gittim, o da dedi yüzün şişmiş diye, tuz tüketme Dedi Ama böyle hızlı kilo vermek de ne bileyimO kadar yemek yiyip bu kadar zayıf olmak
Maşallah22 mayısta 52 kiloymuşum
Yoktur bir şey yoktur inşallah, çok fazla ilaç kullandın bu ara,onlardan etkisidir. Ama yine de bir doktora danış tabii kiGerçekten korkuyorum Kortizon normalde kilo yapar, ödem tutar. Kaldı ki yüzüm şişti. Aydede surata doğru gidiyorum. Hatta dün aile hekimine gittim, o da dedi yüzün şişmiş diye, tuz tüketme Dedi Ama böyle hızlı kilo vermek de ne bileyim
Korkmanı gerektirecek bisey yoktur canim jennaninda dedigi gibi metobolizman hizli calisyor neyersen ye almazsınGerçekten korkuyorum Kortizon normalde kilo yapar, ödem tutar. Kaldı ki yüzüm şişti. Aydede surata doğru gidiyorum. Hatta dün aile hekimine gittim, o da dedi yüzün şişmiş diye, tuz tüketme Dedi Ama böyle hızlı kilo vermek de ne bileyim
Çok değil 400 grHer ilaç herkese farklı yan etki yaparSizce korkmalı mıyım?
Eki Görüntüle 2860089
Ben de iyiyim çok şükür canım özledim hepiniziMerhaba canım iyidir çok şükür sen nasılsın
Nasılsın canım
Güzelciğimmm nasılsınn
Ayy ben de özledim herkesi yaa nasılsın ruh ikizimBen de iyiyim çok şükür canım özledim hepinizi
Komşuuuuu bu Urfa nın tozuna bir çare yok mudur mutfak kapısı daima açık bizde sıcaklar başladı malum, tel de var ama yine de her sabah kahvaltı için masayı sildiğimde beze şaşkınlıkla bakıyorum yaa nasıl kirli bende fırın külü de var güçleri birleştiriyorlar bunalıma girciiimmm yaaaNasılsın canım