• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Yok ama açıklama yapmasına sebep olmaya gerek yok.Çünkü yarışma benimle bütünleşti.Başka bir yarışmaya dahil olmak bununla eş değer algıdı yaratıyor.Oda olay çıkmasına sebep oluyor.
Aslında işin özü 8 yıldan fazla oldu.Hatta yarışmalar 8.5 yıl oldu ve ben hep buradaydım.Kuralları yaşayarak oluşturuyorum.Ondan şartlar değişemez🤭🤗
Büyük emek var nevoş 👏 sabır işi, hiç kolay değil insanlarla uğraşmak,dayanmissin 💜

Yokbeee valla çıkmaz abla ,yumurta olayında ben yoktum Nana falan vardı ne olayı çıktıki ozaman ben bilmiyorum
Vallahi detayları unuttum ama dilim yandı😂
Tövbe ettim😂

Vallahi detayları unuttum ama dilim yandı😂
Tövbe ettim😂
Baya büyük bişey mi olduyaa ben oylama falan bittiğinde anca ordaydim kaçırmışım olayları👀
Kim sorun çıkardı ki ya neguzel eğlenceli aramızda yarisma

Yaa allah razı olsun wunderim, daha çok yarışlarimiz olacak ınş allahın izniyle 😍🤩🤗🍒🍒🍒🍒🍒🍒💋
İnşallah :KK200: :KK68:
İşte yarışma ayrı bir şey canım🤗O tarz yarışmalar aynı kefede tutulunca olay çıkıyor.Bizzat yaşadık😂
Konuda değilde profillerde konuşuldu.Kazen bile konuya dahil olup açıklama yaptı.🤭Ondan ben o potaya hiç girmeyeyim😂
Oo baya karışmış neyse 1 hafta bekleyip temiz temiz yarışalım biz:rolleyes:
Herturlu oynarimmm kuziskooo :KK45:
Yaa kuzumm canımsınnn:KK68::KK200:

Baya büyük bişey mi olduyaa ben oylama falan bittiğinde anca ordaydim kaçırmışım olayları👀
Kim sorun çıkardı ki ya neguzel eğlenceli aramızda yarisma
Hiç hatırlamıyorum canım çok oldu🤭

İnşallah :KK200: :KK68:

Oo baya karışmış neyse 1 hafta bekleyip temiz temiz yarışalım biz:rolleyes:

Yaa kuzumm canımsınnn:KK68::KK200:
Bensiz siz oynayın canım sıkıntı yok🤭🤗😍
Ama ben hep buradayım katılmak isterseniz🤗

Back