• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Sendwn bunu duyduğuma inan çok mutlu oldum beybim yaaa,benim daha 40 firin ekmeklik yolum var🤗
Yani ilk sayfaya gidip raffaella ya baktım çoktan yemişsin ekmekleri bence sen. Seninle yarışıyor olmak da benim için mutluluk verici sosyalimm🤩🥰🥰

Yani ilk sayfaya gidip raffaella ya baktım çoktan yemişsin ekmekleri bence sen. Seninle yarışıyor olmak da benim için mutluluk verici sosyalimm🤩🥰🥰
Yaa allah razı olsun wunderim, daha çok yarışlarimiz olacak ınş allahın izniyle 😍🤩🤗🍒🍒🍒🍒🍒🍒💋

Hadi yaa tühh kaçırmışım görüyor musun, gidip konuya bakasım geldi 😂😂
İşte yarışma ayrı bir şey canım🤗O tarz yarışmalar aynı kefede tutulunca olay çıkıyor.Bizzat yaşadık😂
Konuda değilde profillerde konuşuldu.Kazen bile konuya dahil olup açıklama yaptı.🤭Ondan ben o potaya hiç girmeyeyim😂

İşte yarışma ayrı bir şey canım🤗O tarz yarışmalar aynı kefede tutulunca olay çıkıyor.Bizzat yaşadık😂
Konuda değilde profillerde konuşuldu.Kazen bile konuya dahil olup açıklama yaptı.🤭Ondan ben o potaya hiç girmeyeyim😂
Yok artık yaaa:skandal:

Adam dinden imandan çıkıp yarışmayı kaldıracak 🤣

Adam dinden imandan çıkıp yarışmayı kaldıracak 🤣
Yok ama açıklama yapmasına sebep olmaya gerek yok.Çünkü yarışma benimle bütünleşti.Başka bir yarışmaya dahil olmak bununla eş değer algısı yaratıyor.Oda olay çıkmasına sebep oluyor.
Aslında işin özü 8 yıldan fazla oldu.Hatta yarışmalar 8.5 yıl oldu ve ben hep buradaydım.Kuralları yaşayarak oluşturuyorum.Ondan şartlar değişemez🤭🤗

Back