Bence 30-35 tane yedinAz kaldıSendwn bunu duyduğuma inan çok mutlu oldum beybim yaaa,benim daha 40 firin ekmeklik yolum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence 30-35 tane yedinAz kaldıSendwn bunu duyduğuma inan çok mutlu oldum beybim yaaa,benim daha 40 firin ekmeklik yolum var
Profiller bile karıştıEvet ben kaçırmıştım onu yaa hiç denk gelmemişm duyurusuna yani sonrasında da takip etmedim öyle
Yaa nevoş seni yerim ben kendimi hiç öyle görmüyorum henüzBence 30-35 tane yedinAz kaldı
Bence hızlı ilerledinYaa nevoş seni yerim ben kendimi hiç öyle görmüyorum henüz
Yani ilk sayfaya gidip raffaella ya baktım çoktan yemişsin ekmekleri bence sen. Seninle yarışıyor olmak da benim için mutluluk verici sosyalimmSendwn bunu duyduğuma inan çok mutlu oldum beybim yaaa,benim daha 40 firin ekmeklik yolum var
Neler olmuş öyle yaaa tuh kaçırmışımProfiller bile karıştı
Yaa nevoşum hepinizin sayesinde öğreniyorumBence hızlı ilerledin
Hadi yaa tühh kaçırmışım görüyor musun, gidip konuya bakasım geldiProfiller bile karıştı
Yaa allah razı olsun wunderim, daha çok yarışlarimiz olacak ınş allahın izniyleYani ilk sayfaya gidip raffaella ya baktım çoktan yemişsin ekmekleri bence sen. Seninle yarışıyor olmak da benim için mutluluk verici sosyalimm
İşte yarışma ayrı bir şey canımO tarz yarışmalar aynı kefede tutulunca olay çıkıyor.Bizzat yaşadıkHadi yaa tühh kaçırmışım görüyor musun, gidip konuya bakasım geldi
Iki dakikada meraklandık nevoş adres ver bize NevresteHadi yaa tühh kaçırmışım görüyor musun, gidip konuya bakasım geldi
Öyle tabi herkes birbitine bir şey katıyorYaa nevoşum hepinizin sayesinde öğreniyorum
Yok artık yaaaİşte yarışma ayrı bir şey canımO tarz yarışmalar aynı kefede tutulunca olay çıkıyor.Bizzat yaşadık
Konuda değilde profillerde konuşuldu.Kazen bile konuya dahil olup açıklama yaptı.Ondan ben o potaya hiç girmeyeyim
Konuda değil canım profillerde oldu.Vallahi kimlerdi hatırlamıyorum bileAma o dönem burada olanlar bilir olaylarıIki dakikada meraklandık nevoş adres ver bize Nevreste
Adam dinden imandan çıkıp yarışmayı kaldıracakİşte yarışma ayrı bir şey canımO tarz yarışmalar aynı kefede tutulunca olay çıkıyor.Bizzat yaşadık
Konuda değilde profillerde konuşuldu.Kazen bile konuya dahil olup açıklama yaptı.Ondan ben o potaya hiç girmeyeyim
Kahretsin yaaaa nasıl gitti canım ekşınKonuda değil canım profillerde oldu.Vallahi kimlerdi hatırlamıyorum bileAma o dönem burada olanlar bilir olayları
Herturlu oynarimmm kuziskoooBen katılayım birkaç arkadaşım eşlik etsin beni birinci yapalım da sevindirik olayım nasıl fikir hediyesiz olsun hiç önemli değil
@Minik Meleklerim
@-cantanem-
@Evva
Blue_Peri
ASSOSyal
@alsem
@yasminsay
@Filizzz16
Benle oynar mısınız kızlar
Yok ama açıklama yapmasına sebep olmaya gerek yok.Çünkü yarışma benimle bütünleşti.Başka bir yarışmaya dahil olmak bununla eş değer algısı yaratıyor.Oda olay çıkmasına sebep oluyor.Adam dinden imandan çıkıp yarışmayı kaldıracak
Yumurtadan yarışmamı olurmuşKahretsin yaaaa nasıl gitti canım ekşın
Biz kendi aramızda melemen yapmıştık bideYumurtadan yarışmamı olurmuş