- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.711
- 498
- 32
Ben katılayım birkaç arkadaşım eşlik etsin beni birinci yapalım da sevindirik olayım nasıl fikir hediyesiz olsun hiç önemli değilKatılmazlar canım sanmıyorum
Aynen nevoş ınş, bir tek sen biliyorsun duyguya bak yaaElbet birgün olur
Yemek tarifleri bölümünde benden ve bu bölümden bağımsız oynayabilirsinizBen katılayım birkaç arkadaşım eşlik etsin beni birinci yapalım da sevindirik olayım nasıl fikir hediyesiz olsun hiç önemli değil
Minik Duduklu Tencere
C A N O
Evva
Blue_Peri
ASSOSyal
alsem
yasminsay
E Elif_Eylul
Benle oynar mısınız kızlar
Ben organize ediyorum ya ondanAynen nevoş ınş, bir tek sen biliyorsun duyguya bak yaa
Senle yarışınca benim şansım hiç yok ki zaten wunderimBen katılayım birkaç arkadaşım eşlik etsin beni birinci yapalım da sevindirik olayım nasıl fikir hediyesiz olsun hiç önemli değil
Minik Duduklu Tencere
C A N O
Evva
Blue_Peri
ASSOSyal
alsem
yasminsay
E Elif_Eylul
Benle oynar mısınız kızlar
En heyecanlı sen olmalısın NevoşBen organize ediyorum ya ondan
Öyle canımEn heyecanlı sen olmalısın Nevoş
Şu ötede kumda oynayın diyorsun yaniYemek tarifleri bölümünde benden ve bu bölümden bağımsız oynayabilirsiniz
Ben de aksini düşünüyorum sosyalimmSenle yarışınca benim şansım hiç yok ki zaten wunderim
Daha önce yapıldı bizim yarışmaya değdi ondan ben karışmak istemiyorum.Burası dışında fazla enerjimde yokŞu ötede kumda oynayın diyorsun yani
Ben kendi kendime oynıycam o zaman
Herkes iddialı fasulye yokBen de aksini düşünüyorum sosyalimm
Tobe bismillah gündüz niyetineBen de aksini düşünüyorum sosyalimm
Aaa gercekten miDaha önce yapıldı bizim yarışmaya değdi ondan ben karışmak istemiyorum.Burası dışında fazla enerjimde yok
Evet canım bende dahil oldum ama sonrası pek beni memnun etmediAaa gercekten mi
Hadi yaa, neler yaşamışsındır sen burda varya, bize var iyi ki enerjin sultanımDaha önce yapıldı bizim yarışmaya değdi ondan ben karışmak istemiyorum.Burası dışında fazla enerjimde yok
Öyle amaa , benim için de asıl sen katılıyorsan şansım yok yani
Tobe bismillah gündüz niyetine
Geçen yıl yumurta yarışmasında oldu sen kaçırdın galibaHadi yaa, neler yaşamışsındır sen burda varya, bize var iyi ki enerjin sultanım
O zamanlar ben yoktum tabi bilmiyorum nevoşEvet canım bende dahil oldum ama sonrası pek beni memnun etmedi
Bu bölüm biraz profesyonelYani sponsor bile alıyoruz.
Ama diğer bölümde ben karışınca boyut değişiyor.Burası ile karıştırılıyor.Buda beni memnun etmiyor.Ama kendiniz oynayabilirsiniz
Öyle canım sonuçta hediye var ciddi olmalıO zamanlar ben yoktum tabi bilmiyorum nevoşya resmen profeyşınıl profeyşınıl yarışıyoruz cok havalı
Sendwn bunu duyduğuma inan çok mutlu oldum beybim yaaa,benim daha 40 firin ekmeklik yolum varHadi yaa, neler yaşamışsındır sen burda varya, bize var iyi ki enerjin sultanım
Evet ben kaçırmıştım onu yaa hiç denk gelmemişm duyurusuna yani sonrasında da takip etmedim öyleGeçen yıl yumurta yarışmasında oldu sen kaçırdın galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?