Biz zaten yıllarca dışarıda kaldık evimizde hiç bayram yapmadık.Yaparız diye geldik nasip olmadı:)Ondan kendi kendimize bayram havası yaratmaya alışkınız:)Ne güzel bi düşünce sevdim bunuevde bir bayram havası desene nevoş
Supersiniz nevoşum hayran kaldımBiz zaten yıllarca dışarıda kaldık evimizde hiç bayram yapmadık.Yaparız diye geldik nasip olmadı:)Ondan kendi kendimize bayram havası yaratmaya alışkınız:)
Supersiniz nevoşum hayran kaldım
He valla kaptikOooo kapmışsın periş yorumuherkese nasip olmaz
Aşk seviyoruz nevoşumBen sana hayran sen bana ne olacak sonumuz
Belki bir gün bizede bi yorum gelir periskomHe valla kaptikCaniiim sosyaliiiimmm
Aşk seviyoruz nevoşum
Olsun canım ya biz hep muhteşemizNevreste abla Bu arada ben sana muhteşem koymamisim onu farkettim çıkmadi heral koyardım yoksa
Bı koşu gidip koyacağım simdi
Neeyyyy muhteşemsiz mi kaldı nevoş yaniNevreste abla Bu arada ben sana muhteşem koymamisim onu farkettim çıkmadi heral koyardım yoksa
Bı koşu gidip koyacağım simdi
Büyük ihtimal girmeyeceğim nevoşum, bizim bölüm çift yıllardaki puanları kabul ediyoCanım sen bu yıl KPSS ye girecek misin :)
Gelir inşallah kuzumBelki bir gün bizede bi yorum gelir periskom
Koydummm bilemmOlsun canım ya biz hep muhteşemiz
Yaaa deme oyleee gicikkkNeeyyyy muhteşemsiz mi kaldı nevoş yani
Gir canım ne kaybedersin:)Büyük ihtimal girmeyeceğim nevoşum, bizim bölüm çift yıllardaki puanları kabul ediyoya da sadece sırf hamlasmamak için girerim kararsizim şuan
Öyleyiz tabiGelir inşallah kuzum
Koydummm bilemm
Hep mi muhteşem hep bı guzelizzzz valla abla
Muhteşemim muhteşemiz muhteşemsinizGelir inşallah kuzum
Koydummm bilemm
Hep mi muhteşem hep bı guzelizzzz valla abla
Evet abla yaa ay iyiki gelmişim tanımışım siziiiÖyleyiz tabiİlk yarışmanmış
Aynen sorulari görmek heyecanlı nevoşGir canım ne kaybedersin:)
Peki çalışma var mı?