- 28 Haziran 2011
- 59.285
- 149.579
Inş hepimiz iyi olalim canım perişimHep iyi ol balüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inş hepimiz iyi olalim canım perişimHep iyi ol balüm
Seneye aklında olsunYuksuge bilem daha ne ossun aslında bak bamya corbasida yapılabilirmis
Bayram için güzel bir alternatif olacak nevosumEvet canım yazıp henüz dönmeyenler var:)Belki 16-18 gibi bir şey olur:)
Cok farklı poğaçalar olurdu ne güzel olurduBeyazdan önce geldiğinde 1 hafta tuzlu 1 hafta tatlı yaptık:)
Yine o tarz olabilir:)Hatta dediğin gibi hepimiz poğaça ya da börek yapabiliriz:)
Öyle canımBayram için güzel bir alternatif olacak nevosum
Poğaça yaparız bir ara illa pınar olması gerekmiyor:)Cok farklı poğaçalar olurdu ne güzel olurdu
Emmi beni siteden atmasın sonra abla ilk yaptigimda oyunu almıştımSeneye aklında olsun
Canım poğaça istediPoğaça yaparız bir ara illa pınar olması gerekmiyor:)
Yok ya oda alışmıştırEmmi beni siteden atmasın sonra abla ilk yaptigimda oyunu almıştım
(işte bu) falan bişey yazmisti busefer sürer Konya'nın yüz karası diye
Ramazanda hiç yenmedi öyle şeyler ,yapamadık:)Canım poğaça istedi
Aynen yaaa yemedim özledik özellikle zeytinli olaydiRamazanda hiç yenmedi öyle şeyler ,yapamadık:)
Bizde bayramda baklava,sütlaç,sarma ve ayran aşı çorbası mutlaka olur:)Baklava dışında insanlar ne tercih eder bayramda acaba, çok heyecanlı
Bende haşhaşlı severim .Daha çok çörek oluyor ama oda bir nevi hamur işi:)Aynen yaaa yemedim özledik özellikle zeytinli olaydi
Ahanda burda bilmem artık korkarım ben azcik ince noktası gibiYok ya oda alışmıştır
Aa sütlaç mı çok ilginç bak bu nevoş bence, ilk defa bayramda ikramlik olarak duydum ben hep şerbetli tatlilar gördümBizde bayramda baklava,sütlaç,sarma ve ayran aşı çorbası mutlaka olur:)
Hatta börekte yapılır:)
Kim ne isterse o ikram edilir:)Her evde olduğu için karıştırmak istemezler:)Şu var bu var getirelim:)
Bir bayram yapamadık :/
Oooo kapmışsın periş yorumu herkese nasip olmazAhanda burda bilmem artık korkarım ben azcik ince noktası gibi
Eki Görüntüle 2846757
Oyy altında da senin yorumun
Ayyy haşhaşlıı onu da çok severimBende haşhaşlı severim .Daha çok çörek oluyor ama oda bir nevi hamur işi:)
İşte baklava istemeyenlere sütlaç ikram edilir.Ama fırın sütlaç değil diğeri:)Bizde fırın sütlaç pek yapılmaz:)Aa sütlaç mı çok ilginç bak bu nevoş bence, ilk defa bayramda ikramlik olarak duydum ben hep şerbetli tatlilar gördüm
Ne güzel bi düşünce sevdim bunu evde bir bayram havası desene nevoşİşte baklava istemeyenlere sütlaç ikram edilir.Ama fırın sütlaç değil diğeri:)Bizde fırın sütlaç pek yapılmaz:)
Bende yapacağım bayramda 3-5 kase:)Çocuklar bayram gibi hissetsin:)