Tamam bende dolu gönderirimBak uzatiyorum hee al tabagi amaboş yollama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bende dolu gönderirimBak uzatiyorum hee al tabagi amaboş yollama
Sarma sarmadır canım. Herkes damak tadına göre iç hazırlarÇörek mayalı mi kabartma tozlu mu bence mayalı
Etli sıcak evetyaa bende soguk yiyemem kimyon bazi yemeklere guzel olur ama tercih meselesi tabikiEtli zaten sıcak yenir
Biz soğuk yemek çok sevmiyoruz ondan bunu daha çok tercih ediyoruz.
Kimyonu bende her şeyde kullanmıyorum.
Nereye gittiysem herkes farkli sarar sarmayi nerde yediysem ic harci degisiktirSarma sarmadır canım. Herkes damak tadına göre iç hazırlar
Bak benim de yemek ısıtma huyum yoktur mesela bir gün önceden kalan kuruyu isitmam sofra hazirliyorken önce çıkartırım oda sicakligina gelir öyle koyarım :)) bir çok yemeği isitmam hatta eşim sarmayı dolmayi ozellikle sogutmami soyler ...Etli zaten sıcak yenir
Biz soğuk yemek çok sevmiyoruz ondan bunu daha çok tercih ediyoruz.
Kimyonu bende her şeyde kullanmıyorum.
El lezzeti farkida var keisnlikleNereye gittiysem herkes farkli sarar sarmayi nerde yediysem ic harci degisiktir
Aynen canim herkesin sogan dograyisi bile farklıdır derleryaEl lezzeti farkida var keisnlikle
Aynen tercih meselesiEtli sıcak evetyaa bende soguk yiyemem kimyon bazi yemeklere guzel olur ama tercih meselesi tabiki
Aynen FilizCan. Komşum hangi otu bulursa koyar, biberiyeye kadarNereye gittiysem herkes farkli sarar sarmayi nerde yediysem ic harci degisiktir
Hiç olmadı bu ben sabah kahvaltisinda bile soğan yerim dünkü kahvalti tabağınmm burdakinden daha fazla yeşillik soğan yedim ayrıca (foto eklemedi ineternet )Ama ben tabiki sogan sevmedigim icin sarmaya yada dolamalarada 2buyuk sogan rende yaparim iste agzima sogan gelmicek nalet bir bünyem var
Tabiki canim herkes farkli yapar sonucta sarma sarmadir yaa ama tatli olmasindaAynen FilizCan. Komşum hangi otu bulursa koyar, biberiyeye kadar
Ama bu onların damak tadı.
Bende nane, maydanoz, karabiber koyarım eşim yiyecekse
Kendim ya da misafirlere yapıyorsam sumak ekşisi ve reyhan da eklerim
Yokkkk anam yok yiyememHiç olmadı bu ben sabah kahvaltisinda bile soğan yerim dünkü kahvalti tabağınmm burdakinden daha fazla yeşillik soğan yedim ayrıca (foto eklemedi ineternet )
Tescilli tembelsinBak benim de yemek ısıtma huyum yoktur mesela bir gün önceden kalan kuruyu isitmam sofra hazirliyorken önce çıkartırım oda sicakligina gelir öyle koyarım :)) bir çok yemeği isitmam hatta eşim sarmayı dolmayi ozellikle sogutmami soyler ...
Sarmayı geniş bir tepsiye ters çeviririm pencere önünde soğur öyle yeriz
Taze soğan ve taze sarımsak bizim milli yiyecegimiz İzmir Basmane -eskisehir yönüne giden trene bin Manisa dan sonra sarımsak kokusi vardır her vagondaYokkkk anam yok yiyemem
OlabilirTescilli tembelsin
Ayyy minik kocam yiyince bile yanina yatmam heleki çig yerseTaze soğan ve taze sarımsak bizim milli yiyecegimiz İzmir Basmane -eskisehir yönüne giden trene bin Manisa dan sonra sarımsak kokusi vardır her vagonda
Sevmek zorundasın
Bende severim yeşil soğanAyyy minik kocam yiyince bile yanina yatmam heleki çig yerse
Yaaa offf bide gorsen saksilar yesil sogan doluBende severim yeşil soğan