How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Etli zaten sıcak yenir🤗
Biz soğuk yemek çok sevmiyoruz ondan bunu daha çok tercih ediyoruz.
Kimyonu bende her şeyde kullanmıyorum.
Etli sıcak evetyaa bende soguk yiyemem kimyon bazi yemeklere guzel olur ama tercih meselesi tabiki🤪

Etli zaten sıcak yenir🤗
Biz soğuk yemek çok sevmiyoruz ondan bunu daha çok tercih ediyoruz.
Kimyonu bende her şeyde kullanmıyorum.
Bak benim de yemek ısıtma huyum yoktur :olamaz: mesela bir gün önceden kalan kuruyu isitmam sofra hazirliyorken önce çıkartırım oda sicakligina gelir öyle koyarım :)) bir çok yemeği isitmam hatta eşim sarmayı dolmayi ozellikle sogutmami soyler ...

Sarmayı geniş bir tepsiye ters çeviririm pencere önünde soğur öyle yeriz :KK45:

Nereye gittiysem herkes farkli sarar sarmayi nerde yediysem ic harci degisiktir
Aynen FilizCan. Komşum hangi otu bulursa koyar, biberiyeye kadar🤷🏻‍♀️
Ama bu onların damak tadı.
Bende nane, maydanoz, karabiber koyarım eşim yiyecekse🤷🏻‍♀️
Kendim ya da misafirlere yapıyorsam sumak ekşisi ve reyhan da eklerim🤷🏻‍♀️

Ama ben tabiki sogan sevmedigim icin sarmaya yada dolamalarada 2buyuk sogan rende yaparim iste agzima sogan gelmicek nalet bir bünyem var🤦‍♀️
Hiç olmadı bu ben sabah kahvaltisinda bile soğan yerim :skandal: dünkü kahvalti tabağınmm burdakinden daha fazla yeşillik soğan yedim ayrıca :olamaz: (foto eklemedi ineternet )

Aynen FilizCan. Komşum hangi otu bulursa koyar, biberiyeye kadar🤷🏻‍♀️
Ama bu onların damak tadı.
Bende nane, maydanoz, karabiber koyarım eşim yiyecekse🤷🏻‍♀️
Kendim ya da misafirlere yapıyorsam sumak ekşisi ve reyhan da eklerim🤷🏻‍♀️
Tabiki canim herkes farkli yapar sonucta sarma sarmadir yaa ama tatli olmasinda🤣

Hiç olmadı bu ben sabah kahvaltisinda bile soğan yerim :skandal: dünkü kahvalti tabağınmm burdakinden daha fazla yeşillik soğan yedim ayrıca :olamaz: (foto eklemedi ineternet )
Yokkkk anam yok yiyemem

Bak benim de yemek ısıtma huyum yoktur :olamaz: mesela bir gün önceden kalan kuruyu isitmam sofra hazirliyorken önce çıkartırım oda sicakligina gelir öyle koyarım :)) bir çok yemeği isitmam hatta eşim sarmayı dolmayi ozellikle sogutmami soyler ...

Sarmayı geniş bir tepsiye ters çeviririm pencere önünde soğur öyle yeriz :KK45:
Tescilli tembelsin😂

Yokkkk anam yok yiyemem
Taze soğan ve taze sarımsak bizim milli yiyecegimiz İzmir Basmane -eskisehir yönüne giden trene bin Manisa dan sonra sarımsak kokusi vardır her vagonda :D

Taze soğan ve taze sarımsak bizim milli yiyecegimiz İzmir Basmane -eskisehir yönüne giden trene bin Manisa dan sonra sarımsak kokusi vardır her vagonda :KK70:
Ayyy minik🤦‍♀️ kocam yiyince bile yanina yatmam heleki çig yerse

Back