• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Yİne
Bende baharat hiç koymam sadece sumak koyarım.Baharat çok nadir kimyon eklerim.
Bence sana o taraflı bir arkadaşlar tarif versin🤭
E Elif_Eylul Bursalı , yasminsay yasminsay Sakarya'da , Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere Manisa'da🤭
Sarma tarifi alabilir miyiz:)
Polemik içine girmeyeyim de ...

Bizde etli olmaz sarma dolma zeytinyağlı olur :hamarat:

Eğer irim iri saracaksan yaprağı soğanı az kavurur salçayı pirinci ekler birazda su katıp pirinci azıcık sisirir sararsin :))

İnce inc kalem gibi saracaksan hepsi çiğden konur ...

Kimyon ben asla koymam kimyon ve kekik bizim evde yenmiyor sarma da dolma da :bicak:

Taze veya kuru nane bir kilo pirince bazen iki yemek kaşığı attığım olur o anki istahima bağlı :D

Nane pul biber kara biber :KK45: benim bilgim bu kadar :KK45:

Yİne

Eğer irim iri saracaksan yaprağı soğanı az kavurur salçayı pirinci ekler birazda su katıp pirinci azıcık sisirir sararsin :))

Kimyon ben asla koymam kimyon ve kekik bizim evde yenmiyor sarma da dolma da :bicak:

Taze veya kuru nane bir kilo pirince bazen iki yemek kaşığı attığım olur o anki istahima bağlı :KK70:

Polemik olacak bir şey yok.Herkesi kültürü başkadır.
Biz etlide,etsizde yaparız.
Kimyon çok yakışıyor:)

:rolleyes: kaçıp gelsem mi?
20210524_200703.jpg

Kopruden sonraki son çıkış 🤌
Bunlar kalanlar

Polemik olacak bir şey yok.Herkesi kültürü başkadır.
Biz etlide,etsizde yaparız.
Kimyon çok yakışıyor:)
Daha önce bir çörek davamız oldu ya :D

Etli yedim güzel oluyor ama etli sıcak iyi gidiyor ..soğuyunca donuk güzel gelmedi bana ...kimyon u mercimek köftesi de falan seven var ama ben ette seviyorum sadece kokorecde 🤤🤤

Yİne

Taze veya kuru nane bir kilo pirince bazen iki yemek kaşığı attığım olur o anki istahima bağlı :KK70:

Ne polemiği minnakım👀

Daha önce bir çörek davamız oldu ya :KK70:

Etli yedim güzel oluyor ama etli sıcak iyi gidiyor ..soğuyunca donuk güzel gelmedi bana ...kimyon u mercimek köftesi de falan seven var ama ben ette seviyorum sadece kokorecde 🤤🤤
Etli zaten sıcak yenir🤗
Biz soğuk yemek çok sevmiyoruz ondan bunu daha çok tercih ediyoruz.
Kimyonu bende her şeyde kullanmıyorum.

Back