En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Gerçekten mi
Ayyy, çok sevindim
Ne zaman doktor kontrolün?
Şifan o doktordaymış, çok şükür kuzum
Aşkısı, kısmetse 4 haziranda bir daha gideceğim. yine blokaj yapılacak. En az 3 seans dedi doktor. Aslında haftaya gitmem lazım ama adet olacağım için 1 hafta ertledik.

bi 10 günlük hasret vardı kist oldu ya, çok ağrılarım oldu. Adamı görmedi gözüm. O yüzden kısa sürdü ama önceden daha girerken acı biber sürmüş gibi yanardı. Şimdi ne girerken ne çıkarken hiçbir yanma olmadı nazarlamak da istemiyorum kendimi. İnşallah ilacın geçici etkisi değildir

Sabah 10.30 da filan kahvaltı yapıyordu bide akşam hafif yiyordu epey kilo verdi oda.

Hep iyi olalım şeker

Orası öyle elbette.
Ben güne erken başlıyorum 6 da uyanıyorum erken uyuyorum o yüzden öğlen yiyip akşam yemeyeceğim

Rabbim yüzunüzü güldürsün insAllah canim

Bu kadar beklediniz rahat olmak için, gerekirse 1 ay da beklenir kuzum. Çok şükür çözümü varmış, gerisi hallolur ve en azından gebelik tedavini de tam yapabilirsin.

Evet, ben de korkarım. ne yapacakları belli olmuyor manyak hayvanların

Yanmadı, acımadı, yırtılmadı desem anlar mısın acaba
Gzel bir haber oldu canısıçok sevindim doktor iyi geldi bu sefer
Ben güne erken başlıyorum 6 da uyanıyorum erken uyuyorum o yüzden öğlen yiyip akşam yemeyeceğim
Kaç saat var ertesi güne kadar aç aç yani.

Geriside hallolur inşallah

Diğerlerini düşünüyorum ama 90 dan 72 kg indim bak haziran 2020 itibariyle yavaş yavaş gitti
İyi kilo vermişsin aferin sana,düğün ne zaman olacak senin o zamanakadar veririsin gene .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…