• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Gerçekten mi😍
Ayyy, çok sevindim :KK68:
Ne zaman doktor kontrolün?:KK60:
Şifan o doktordaymış, çok şükür kuzum🤲🏻🎈😘😍
Aşkısı, kısmetse 4 haziranda bir daha gideceğim. yine blokaj yapılacak. En az 3 seans dedi doktor. Aslında haftaya gitmem lazım ama adet olacağım için 1 hafta ertledik.

bi 10 günlük hasret vardı 🤭 kist oldu ya, çok ağrılarım oldu. Adamı görmedi gözüm. O yüzden kısa sürdü 🤭 ama önceden daha girerken acı biber sürmüş gibi yanardı. Şimdi ne girerken ne çıkarken hiçbir yanma olmadı :nazar::nazar::nazar: nazarlamak da istemiyorum kendimi. İnşallah ilacın geçici etkisi değildir:dua:

Sabah 10.30 da filan kahvaltı yapıyordu bide akşam hafif yiyordu epey kilo verdi oda.

Hep iyi olalım şeker :KK200:

Orası öyle elbette.
Ben güne erken başlıyorum 6 da uyanıyorum erken uyuyorum o yüzden öğlen yiyip akşam yemeyeceğim 🤗

Aşkısı, kısmetse 4 haziranda bir daha gideceğim. yine blokaj yapılacak. En az 3 seans dedi doktor. Aslında haftaya gitmem lazım ama adet olacağım için 1 hafta ertledik.

bi 10 günlük hasret vardı 🤭 kist oldu ya, çok ağrılarım oldu. Adamı görmedi gözüm. O yüzden kısa sürdü 🤭 ama önceden daha girerken acı biber sürmüş gibi yanardı. Şimdi ne girerken ne çıkarken hiçbir yanma olmadı :nazar::nazar::nazar: nazarlamak da istemiyorum kendimi. İnşallah ilacın geçici etkisi değildir:dua:
Rabbim yüzunüzü güldürsün insAllah canim🤲

Aşkısı, kısmetse 4 haziranda bir daha gideceğim. yine blokaj yapılacak. En az 3 seans dedi doktor. Aslında haftaya gitmem lazım ama adet olacağım için 1 hafta ertledik. aslında bi 10 günlük hasret vardı 🤭 kist oldu ya, çok ağrılarım oldu. Adamı görmedi gözüm. O yüzden kısa sürdü 🤭 ama önceden daha girerken acı biber sürmüş gibi yanardı. Şimdi ne girerken ne çıkarken hiçbir yanma olmadı :nazar::nazar::nazar: nazarlamak da istemiyorum kendimi. İnşallah ilacın geçici etkisi değildir:dua:
Bu kadar beklediniz rahat olmak için, gerekirse 1 ay da beklenir kuzum. Çok şükür çözümü varmış, gerisi hallolur ve en azından gebelik tedavini de tam yapabilirsin.
:rolleyes:

Evet, ben de korkarım. ne yapacakları belli olmuyor manyak hayvanların :deli:

Yanmadı, acımadı, yırtılmadı desem anlar mısın acaba 🤭
Gzel bir haber oldu canısıçok sevindim doktor iyi geldi bu sefer
Ben güne erken başlıyorum 6 da uyanıyorum erken uyuyorum o yüzden öğlen yiyip akşam yemeyeceğim 🤗
Kaç saat var ertesi güne kadar aç aç yani.

Geriside hallolur inşallah :dua::KK200:

Diğerlerini düşünüyorum 😂😂 ama 90 dan 72 kg indim bak haziran 2020 itibariyle yavaş yavaş gitti
İyi kilo vermişsin aferin sana,düğün ne zaman olacak senin o zamanakadar veririsin gene .

Back