- 22 Temmuz 2017
- 44.646
- 132.258
- 598
Çok şükür tatlışım, sen nasılsın?Topluca sorayım, Nabersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür tatlışım, sen nasılsın?Topluca sorayım, Nabersiniz?
Kartvizitte bastıralım süper olurDoğum günü hediyesi olarak yaptırsın,özel kutuda sunsun
Günaydınlar kolay gelsin şimdidenGünaydın bu gün sıkı bir diyete girdim
Daha öncegitmek istedide durdurdukAnladim ,olsun,1 gün daha dayansın:)
GünaydınlarGünaydınnn.
İçtim geldimAFiyet olsun
Normalde trafiğin durumuna göre geliş saatleri yarın belki işede gitmeyebilir belki.Salı günleri çalışmıyor, ya da yarım gün çalışıyorsa evet
7.30 gibi geliyor eve,belli olmuyor bazenAnladım cancağzım. Ama artur normalde daha erken geliyordu sanki
Bugün geç gelecek diye galiba
Hadi masallah ,devamı da gelsinAhaha yok canım Dikkat edicem 1 kg gitmiş 1 haftada çok sevindşm
Günaydınlar ayşocanGünaydın ahali
Ben iyiyim sen nasilsinTopluca sorayım, Nabersiniz?
+1Kedilerden korkarim
İyiyim ben de yasminim, hatta çok mutluyum Belin geçti mi?Çok şükür tatlışım, sen nasılsın?
Benim kızda aralıklı oruçla kilo vermişti.Kız antepliyim diye her gün baklava yemiyoruz ki fıstığım kg çok pahalı yemek konusunda haklısın ama Aralıklı oruç diyetine girdim akşam yetmeyeceği
Yarin gidecegini bilirse o da rahat olur:)Kartvizitte bastıralım süper olur
Günaydınlar kolay gelsin şimdiden
Daha öncegitmek istedide durdurduk
Günaydınlar
İçtim geldim
Normalde trafiğin durumuna göre geliş saatleri yarın belki işede gitmeyebilir belki.
7.30 gibi geliyor eve,belli olmuyor bazen
Ben de iyiyim çok şükür bebeğim. Kaçta gidicen doktora?Ben iyiyim sen nasilsin
Yarin saat 10Ben de iyiyim çok şükür bebeğim. Kaçta gidicen doktora?
O ne çirkin bir şeyChiPet Art on Instagram: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #cat
290K likes, 11K comments - chipetart on May 10, 2021: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #catlovers #dog #dogs...www.instagram.com
Ay çok korkunç az önce paylaştığın videoChiPet Art on Instagram: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #cat
290K likes, 11K comments - chipetart on May 10, 2021: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #catlovers #dog #dogs...www.instagram.com
Bende
Yanlış alarm verdin hemsomYarin saat 10
Kedimi bayılırım pisilere alacan okşayacan kafasını mırrmırrrr edecek.Az evvel alt katta kıyamet koptu
Minnak balkon kapısını açınca, kedi bahçeye kaçmış. Ödüm patladı
Anaaa sebdemi yahuuuKedilerden korkarim
İyiyim beaa kızanım sen nasılsanTopluca sorayım, Nabersiniz?
İyi oluyor gerçekten ne yediğini biliyorsunBenim kızda aralıklı oruçla kilo vermişti.
yaaaAy çok korkunç az önce paylaştığın video