yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.653 132.273 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.141 alsem .!.: Topluca sorayım, Nabersiniz? Genişletmek için tıkla... Çok şükür tatlışım, sen nasılsın?
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.509 212.964 1.423 60 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.142 Jenna16 .!.: Doğum günü hediyesi olarak yaptırsın,özel kutuda sunsun Genişletmek için tıkla... Kartvizitte bastıralım süper olur Minnosssprensess .!.: Günaydın bu gün sıkı bir diyete girdim Genişletmek için tıkla... Günaydınlar kolay gelsin şimdiden Jenna16 .!.: Anladim ,olsun,1 gün daha dayansın:) Genişletmek için tıkla... Daha öncegitmek istedide durdurduk Margaret Hale .!.: Günaydınnn. Genişletmek için tıkla... Günaydınlar Jenna16 .!.: AFiyet olsun Genişletmek için tıkla... İçtim geldim Jenna16 .!.: Salı günleri çalışmıyor, ya da yarım gün çalışıyorsa evet Genişletmek için tıkla... Normalde trafiğin durumuna göre geliş saatleri yarın belki işede gitmeyebilir belki. yasminsay .!.: Anladım cancağzım. Ama artur normalde daha erken geliyordu sanki Bugün geç gelecek diye galiba Genişletmek için tıkla... 7.30 gibi geliyor eve,belli olmuyor bazen
Jenna16 .!.: Doğum günü hediyesi olarak yaptırsın,özel kutuda sunsun Genişletmek için tıkla... Kartvizitte bastıralım süper olur Minnosssprensess .!.: Günaydın bu gün sıkı bir diyete girdim Genişletmek için tıkla... Günaydınlar kolay gelsin şimdiden Jenna16 .!.: Anladim ,olsun,1 gün daha dayansın:) Genişletmek için tıkla... Daha öncegitmek istedide durdurduk Margaret Hale .!.: Günaydınnn. Genişletmek için tıkla... Günaydınlar Jenna16 .!.: AFiyet olsun Genişletmek için tıkla... İçtim geldim Jenna16 .!.: Salı günleri çalışmıyor, ya da yarım gün çalışıyorsa evet Genişletmek için tıkla... Normalde trafiğin durumuna göre geliş saatleri yarın belki işede gitmeyebilir belki. yasminsay .!.: Anladım cancağzım. Ama artur normalde daha erken geliyordu sanki Bugün geç gelecek diye galiba Genişletmek için tıkla... 7.30 gibi geliyor eve,belli olmuyor bazen
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.600 295.190 698 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.143 Minnosssprensess .!.: Ahaha yok canım Dikkat edicem 1 kg gitmiş 1 haftada çok sevindşm Genişletmek için tıkla... Hadi masallah ,devamı da gelsin
Minnosssprensess .!.: Ahaha yok canım Dikkat edicem 1 kg gitmiş 1 haftada çok sevindşm Genişletmek için tıkla... Hadi masallah ,devamı da gelsin
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.509 212.964 1.423 60 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.144 alsem .!.: Günaydın ahali Genişletmek için tıkla... Günaydınlar ayşocan
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.600 295.190 698 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.145 ChiPet Art on Instagram: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #cat 290K likes, 11K comments - chipetart on May 10, 2021: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #catlovers #dog #dogs... www.instagram.com
ChiPet Art on Instagram: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #cat 290K likes, 11K comments - chipetart on May 10, 2021: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #catlovers #dog #dogs... www.instagram.com
E Elif_Eylul Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 114.967 556.986 828 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.146 alsem .!.: Topluca sorayım, Nabersiniz? Genişletmek için tıkla... Ben iyiyim sen nasilsin
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.653 132.273 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.147 Jenna16 .!.: Kedilerden korkarim Genişletmek için tıkla... +1
alsem Diva Pro Üye Anneler Kulübü 12 Aralık 2019 17.480 54.135 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.148 yasminsay .!.: Çok şükür tatlışım, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla... İyiyim ben de yasminim, hatta çok mutluyum Belin geçti mi?
yasminsay .!.: Çok şükür tatlışım, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla... İyiyim ben de yasminim, hatta çok mutluyum Belin geçti mi?
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.509 212.964 1.423 60 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.149 Minnosssprensess .!.: Kız antepliyim diye her gün baklava yemiyoruz ki fıstığım kg çok pahalı yemek konusunda haklısın ama Aralıklı oruç diyetine girdim akşam yetmeyeceği Genişletmek için tıkla... Benim kızda aralıklı oruçla kilo vermişti.
Minnosssprensess .!.: Kız antepliyim diye her gün baklava yemiyoruz ki fıstığım kg çok pahalı yemek konusunda haklısın ama Aralıklı oruç diyetine girdim akşam yetmeyeceği Genişletmek için tıkla... Benim kızda aralıklı oruçla kilo vermişti.
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.600 295.190 698 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.150 HanimKelesimiGetir .!.: Kartvizitte bastıralım süper olur Günaydınlar kolay gelsin şimdiden Daha öncegitmek istedide durdurduk Günaydınlar İçtim geldim Normalde trafiğin durumuna göre geliş saatleri yarın belki işede gitmeyebilir belki. 7.30 gibi geliyor eve,belli olmuyor bazen Genişletmek için tıkla... Yarin gidecegini bilirse o da rahat olur:)
HanimKelesimiGetir .!.: Kartvizitte bastıralım süper olur Günaydınlar kolay gelsin şimdiden Daha öncegitmek istedide durdurduk Günaydınlar İçtim geldim Normalde trafiğin durumuna göre geliş saatleri yarın belki işede gitmeyebilir belki. 7.30 gibi geliyor eve,belli olmuyor bazen Genişletmek için tıkla... Yarin gidecegini bilirse o da rahat olur:)
alsem Diva Pro Üye Anneler Kulübü 12 Aralık 2019 17.480 54.135 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.151 Filizzz16 .!.: Ben iyiyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla... Ben de iyiyim çok şükür bebeğim. Kaçta gidicen doktora?
Filizzz16 .!.: Ben iyiyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla... Ben de iyiyim çok şükür bebeğim. Kaçta gidicen doktora?
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.600 295.190 698 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.152 yasminsay .!.: +1 Genişletmek için tıkla... ChiPet Art on Instagram: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #cat 290K likes, 11K comments - chipetart on May 10, 2021: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #catlovers #dog #dogs... www.instagram.com
yasminsay .!.: +1 Genişletmek için tıkla... ChiPet Art on Instagram: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #cat 290K likes, 11K comments - chipetart on May 10, 2021: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #catlovers #dog #dogs... www.instagram.com
E Elif_Eylul Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 114.967 556.986 828 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.153 alsem .!.: Ben de iyiyim çok şükür bebeğim. Kaçta gidicen doktora? Genişletmek için tıkla... Yarin saat 10
alsem .!.: Ben de iyiyim çok şükür bebeğim. Kaçta gidicen doktora? Genişletmek için tıkla... Yarin saat 10
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.653 132.273 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.154 Jenna16 .!.: ChiPet Art on Instagram: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #cat 290K likes, 11K comments - chipetart on May 10, 2021: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #catlovers #dog #dogs... www.instagram.com Genişletmek için tıkla... O ne çirkin bir şey
Jenna16 .!.: ChiPet Art on Instagram: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #cat 290K likes, 11K comments - chipetart on May 10, 2021: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #catlovers #dog #dogs... www.instagram.com Genişletmek için tıkla... O ne çirkin bir şey
alsem Diva Pro Üye Anneler Kulübü 12 Aralık 2019 17.480 54.135 598 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.155 Jenna16 .!.: ChiPet Art on Instagram: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #cat 290K likes, 11K comments - chipetart on May 10, 2021: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #catlovers #dog #dogs... www.instagram.com Genişletmek için tıkla... Ay çok korkunç az önce paylaştığın video
Jenna16 .!.: ChiPet Art on Instagram: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #cat 290K likes, 11K comments - chipetart on May 10, 2021: "Bu kedi benim olsa “gel pisi pisi” demeye korkar, “efendim mamanızı kaba koydum müsaitseniz buyrun” derdim herhalde 😹😻 @chipetart takip etmeyi unutma🐾😻 Credit: zara_akm (Tt) #kedi #köpek #kediler #köpekler #cat #cats #catlovers #dog #dogs... www.instagram.com Genişletmek için tıkla... Ay çok korkunç az önce paylaştığın video
Minnosprenses Nirvana Pro Üye 18 Kasım 2020 20.552 49.613 548 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.156 yasminsay .!.: +1 Genişletmek için tıkla... Bende
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.600 295.190 698 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.157 Filizzz16 .!.: Yarin saat 10 Genişletmek için tıkla... Yanlış alarm verdin hemsom
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.509 212.964 1.423 60 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.158 yasminsay .!.: Az evvel alt katta kıyamet koptu Minnak balkon kapısını açınca, kedi bahçeye kaçmış. Ödüm patladı Genişletmek için tıkla... Kedimi bayılırım pisilere alacan okşayacan kafasını mırrmırrrr edecek. Jenna16 .!.: Kedilerden korkarim Genişletmek için tıkla... Anaaa sebdemi yahuuu alsem .!.: Topluca sorayım, Nabersiniz? Genişletmek için tıkla... İyiyim beaa kızanım sen nasılsan
yasminsay .!.: Az evvel alt katta kıyamet koptu Minnak balkon kapısını açınca, kedi bahçeye kaçmış. Ödüm patladı Genişletmek için tıkla... Kedimi bayılırım pisilere alacan okşayacan kafasını mırrmırrrr edecek. Jenna16 .!.: Kedilerden korkarim Genişletmek için tıkla... Anaaa sebdemi yahuuu alsem .!.: Topluca sorayım, Nabersiniz? Genişletmek için tıkla... İyiyim beaa kızanım sen nasılsan
Minnosprenses Nirvana Pro Üye 18 Kasım 2020 20.552 49.613 548 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.159 HanimKelesimiGetir .!.: Benim kızda aralıklı oruçla kilo vermişti. Genişletmek için tıkla... İyi oluyor gerçekten ne yediğini biliyorsun
HanimKelesimiGetir .!.: Benim kızda aralıklı oruçla kilo vermişti. Genişletmek için tıkla... İyi oluyor gerçekten ne yediğini biliyorsun
E Elif_Eylul Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 114.967 556.986 828 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #11.160 alsem .!.: Ay çok korkunç az önce paylaştığın video Genişletmek için tıkla... yaaa