• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Anne olunca büyür ayşo takılma bence 🤔
Pek sanmıyorum kuzum. Bence meme dokusu ile normal yağ dokularımız farklı. 55 kilo olduğum zamanlar da oldu ama memelerim hiç büyümedi. 47 kiloda da aynıydı. Anne olunca tabii süt ile filan şişer, gebe Kalınca ama doğurup emzirdikten sonra öyle bariz bir büyüme olacağını sanmıyorum. eskiye döner yani

Pek sanmıyorum kuzum. Bence meme dokusu ile normal yağ dokularımız farklı. 55 kilo olduğum zamanlar da oldu ama memelerim hiç büyümedi. 47 kiloda da aynıydı. Anne olunca tabii süt ile filan şişer, gebe Kalınca ama doğurup emzirdikten sonra öyle bariz bir büyüme olacağını sanmıyorum. eskiye döner yani
Kimininki hepten emzirme dönemi bitince porsuyor ve nene gibi büzük büzük oluyor🤷🏻‍♀️
Kuzenim öyle, delireceğim diyor🤷🏻‍♀️

Kimininki hepten emzirme dönemi bitince porsuyor ve nene gibi büzük büzük oluyor🤷🏻‍♀️
Kuzenim öyle, delireceğim diyor🤷🏻‍♀️
3tane emzirdim sarkti ama simdi toparladi🤷🏻‍♀️🤣
Aman biz kücuk olsun isteriz kücukler büyuk meme ister

Normal boyut olsa dert değil canım. Büyük meme istemiyoruz🤭
85 kap olsun🤣🤣
Benim naaa boyle önden gidiyodu sonra kilo verince onlarda küculdü sonra hamile kal emzir 95 oldu simdi 85indiler🤦‍♀️

Back