• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
İnşaallah düzelir canım ama dersaneler açık olur.Okul olmasa bile onlar var.Bizim özel okullar hiç kapanmadı.Hala açık🤔
Hiç bilgim yok dershaneler hakkında şuan canım ama yoğun olursa vaka açık olsa da yollamam ben.Burda açılıp kapandı özel okullarin çoğu Corona olunca öğretmenler.

Hiç bilgim yok dershaneler hakkında şuan canım ama yoğun olursa vaka açık olsa da yollamam ben.Burda açılıp kapandı özel okullarin çoğu Corona olunca öğretmenler.
Şubat tatilinde bile açıktı🤭
Hayırlısı artık canım🤩

yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ben silikon istiyorum da adam istemiyor :KK53: üniversitedeyken bi ara adaçayı içmeye başladım, okudum meme büyütüyormuş diye. Bi 10 Gün filan İçtim içtim içtim… sonra Bıraktım. Şaaaaakkk diye adet oldum mu hiç alakasız bi zamanda. Koştur koştur doktora… bi test bi MR… prolaktin çıkmış 98’e, beyinde olmuş tümör :deli: o günden sonra tövbe ettim meme için kür vb. Şeyler uygulamaya:KK53:
Boşuna demiyorlar günde 2 fincandan fazla bitki çayı içmeyin diye🤦‍♀️
Sonra ne şehit oldu ne gazi memikto yoluna oldu niyazi olacakmışsın tövbe tövbe 🤦‍♀️şimdi nasıl tümör durumu

Geçti geçti çok şükür, ilaçsız geçti hem de. Tek yadigar prolaktin yüksekliği kaldı ama o da 30 filan çıkıyor arada işte. Çok yüksek değil 🤭
Ay çok şükür canimya 🤩kendiliğinden geçmiş bide 🤩Rabbim korusun olmasın bidaha🤲

Boşuna demiyorlar günde 2 fincandan fazla bitki çayı içmeyin diye🤦‍♀️
Sonra ne şehit oldu ne gazi memikto yoluna oldu niyazi olacakmışsın tövbe tövbe 🤦‍♀️şimdi nasıl tümör durumu
Geçti canım çok şükür. adaçayı kadınlık hormonu içeriyormuş. Hatta, erkekler tüketmesin filan diyorlar.
Ay çok şükür canimya 🤩kendiliğinden geçmiş bide 🤩Rabbim korusun olmasın bidaha🤲
Amin perim ❤️

yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ben silikon istiyorum da adam istemiyor :KK53: üniversitedeyken bi ara adaçayı içmeye başladım, okudum meme büyütüyormuş diye. Bi 10 Gün filan İçtim içtim içtim… sonra Bıraktım. Şaaaaakkk diye adet oldum mu hiç alakasız bi zamanda. Koştur koştur doktora… bi test bi MR… prolaktin çıkmış 98’e, beyinde olmuş tümör :deli: o günden sonra tövbe ettim meme için kür vb. Şeyler uygulamaya:KK53:
Adam küçük seviyorsa demekki🤭

Back