NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.981 607.721 1.098 43 Malatya 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.481 deynepnaz .!.: Ihlamur ağacından da sarıyorlarmış Genişletmek için tıkla... Hadi ya onu duymadım.Sitenin bahçesine diktiler.Büyürse bakarız
deynepnaz .!.: Ihlamur ağacından da sarıyorlarmış Genişletmek için tıkla... Hadi ya onu duymadım.Sitenin bahçesine diktiler.Büyürse bakarız
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.482 yasminsay .!.: Eşim hafta içi çalışıyor Deynep’im Genişletmek için tıkla... Keşke benimki de çalışsaAlıştım ama eşin işte olduğu rahatlık düzen olmuyor böyle
yasminsay .!.: Eşim hafta içi çalışıyor Deynep’im Genişletmek için tıkla... Keşke benimki de çalışsaAlıştım ama eşin işte olduğu rahatlık düzen olmuyor böyle
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.981 607.721 1.098 43 Malatya 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.483 ASSOSyal .!.: Poffff Genişletmek için tıkla... Kara listeye ekledik
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.673 132.318 598 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.484 Nevreste .!.: Hadi ya onu duymadım.Sitenin bahçesine diktiler.Büyürse bakarız Genişletmek için tıkla... Burda çok yapıyorlar ıhlamur yaprağı sarmasını. Ama hiç denemedim
Nevreste .!.: Hadi ya onu duymadım.Sitenin bahçesine diktiler.Büyürse bakarız Genişletmek için tıkla... Burda çok yapıyorlar ıhlamur yaprağı sarmasını. Ama hiç denemedim
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.981 607.721 1.098 43 Malatya 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.485 yasminsay .!.: Burda çok yapıyorlar ıhlamur yaprağı sarmasını. Ama hiç denemedim Genişletmek için tıkla... Yani zehirli ve acı olmayan her yapraktan olur
yasminsay .!.: Burda çok yapıyorlar ıhlamur yaprağı sarmasını. Ama hiç denemedim Genişletmek için tıkla... Yani zehirli ve acı olmayan her yapraktan olur
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.486 Nevreste .!.: Kiraz yaprağını sardığımız gibi sarıyoruz.Daha çok karışık sarılır,kiraz,dut,ayva:) Bende çay için ceviz,dut ve ayva kurutuyorum Genişletmek için tıkla... Maşallah Nevoş, ben bu sene çok üşengecim. Daha doğrusu yemek temizlik derken uğraşmaya zaman kalmıyor
Nevreste .!.: Kiraz yaprağını sardığımız gibi sarıyoruz.Daha çok karışık sarılır,kiraz,dut,ayva:) Bende çay için ceviz,dut ve ayva kurutuyorum Genişletmek için tıkla... Maşallah Nevoş, ben bu sene çok üşengecim. Daha doğrusu yemek temizlik derken uğraşmaya zaman kalmıyor
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.673 132.318 598 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.487 deynepnaz .!.: Keşke benimki de çalışsaAlıştım ama eşin işte olduğu rahatlık düzen olmuyor böyle Genişletmek için tıkla... Eşim işteyken düzen yönünden rahatım evet. Ama yalnız gezmeyi sevmiyorum
deynepnaz .!.: Keşke benimki de çalışsaAlıştım ama eşin işte olduğu rahatlık düzen olmuyor böyle Genişletmek için tıkla... Eşim işteyken düzen yönünden rahatım evet. Ama yalnız gezmeyi sevmiyorum
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.538 598 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.488 yasminsay .!.: Yok kız, sonradan köye geldiğinde öğrendim Genişletmek için tıkla... Nevardi emre aydın, zakkum grubuda bizim buralı filan olaydı baba tarafından filan pis kiskandummm
yasminsay .!.: Yok kız, sonradan köye geldiğinde öğrendim Genişletmek için tıkla... Nevardi emre aydın, zakkum grubuda bizim buralı filan olaydı baba tarafından filan pis kiskandummm
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.489 yasminsay .!.: Burda çok yapıyorlar ıhlamur yaprağı sarmasını. Ama hiç denemedim Genişletmek için tıkla... Burada da var, yaprakları daha narin ayvaya bakarak, ben de deneyeyim
yasminsay .!.: Burda çok yapıyorlar ıhlamur yaprağı sarmasını. Ama hiç denemedim Genişletmek için tıkla... Burada da var, yaprakları daha narin ayvaya bakarak, ben de deneyeyim
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.981 607.721 1.098 43 Malatya 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.490 deynepnaz .!.: Maşallah Nevoş, ben bu sene çok üşengecim. Daha doğrusu yemek temizlik derken uğraşmaya zaman kalmıyor Genişletmek için tıkla... Ben dut yaprağını kurutup salatalara falanda atıyorum.FaydalıymışEvde her türlü ot var hiç ziyan etmem.Kiraz,vişne sapı,mısır püskülü,kuşburnu,papatya ne bulsam kurutuyorum
deynepnaz .!.: Maşallah Nevoş, ben bu sene çok üşengecim. Daha doğrusu yemek temizlik derken uğraşmaya zaman kalmıyor Genişletmek için tıkla... Ben dut yaprağını kurutup salatalara falanda atıyorum.FaydalıymışEvde her türlü ot var hiç ziyan etmem.Kiraz,vişne sapı,mısır püskülü,kuşburnu,papatya ne bulsam kurutuyorum
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.981 607.721 1.098 43 Malatya 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.491 deynepnaz .!.: Burada da var, yaprakları daha narin ayvaya bakarak, ben de deneyeyim Genişletmek için tıkla... Narin yaprak sarılır zaten tam mevsimi
deynepnaz .!.: Burada da var, yaprakları daha narin ayvaya bakarak, ben de deneyeyim Genişletmek için tıkla... Narin yaprak sarılır zaten tam mevsimi
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.673 132.318 598 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.492 Blue_Peri .!.: Nevardi emre aydın, zakkum grubuda bizim buralı filan olaydı baba tarafından filan pis kiskandummm Genişletmek için tıkla... Buralı değiller ki, Ordulular bizimkiler 1 defa gördüm topu topu, o da sülale toplantısında
Blue_Peri .!.: Nevardi emre aydın, zakkum grubuda bizim buralı filan olaydı baba tarafından filan pis kiskandummm Genişletmek için tıkla... Buralı değiller ki, Ordulular bizimkiler 1 defa gördüm topu topu, o da sülale toplantısında
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.493 yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. kadir Emmimle de akrabalık var mı kız, gördüm Soner gardaşla varmış
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. kadir Emmimle de akrabalık var mı kız, gördüm Soner gardaşla varmış
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.981 607.721 1.098 43 Malatya 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.494 deynepnaz .!.: yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. kadir Emmimle de akrabalık var mı kız, gördüm Soner gardaşla varmış Genişletmek için tıkla... Bende onu soracaktım
deynepnaz .!.: yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. kadir Emmimle de akrabalık var mı kız, gördüm Soner gardaşla varmış Genişletmek için tıkla... Bende onu soracaktım
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.673 132.318 598 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.495 deynepnaz .!.: yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. kadir Emmimle de akrabalık var mı kız, gördüm Soner gardaşla varmış Genişletmek için tıkla... Var bacım, Levent emmi ile de var İsmailoğlu sülalesindeniz komple
deynepnaz .!.: yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. kadir Emmimle de akrabalık var mı kız, gördüm Soner gardaşla varmış Genişletmek için tıkla... Var bacım, Levent emmi ile de var İsmailoğlu sülalesindeniz komple
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.496 Nevreste .!.: Narin yaprak sarılır zaten tam mevsimi Genişletmek için tıkla... Ihlamur olarak içmeyi çok sevmiyorum ama belki sarma olarak severim
Nevreste .!.: Narin yaprak sarılır zaten tam mevsimi Genişletmek için tıkla... Ihlamur olarak içmeyi çok sevmiyorum ama belki sarma olarak severim
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.538 598 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.497 yasminsay .!.: Buralı değiller ki, Ordulular bizimkiler 1 defa gördüm topu topu, o da sülale toplantısında Genişletmek için tıkla... Gormussunya oda yeter yaso bee fena hava atardım ben olsam yokmu resim filan çekerler insan
yasminsay .!.: Buralı değiller ki, Ordulular bizimkiler 1 defa gördüm topu topu, o da sülale toplantısında Genişletmek için tıkla... Gormussunya oda yeter yaso bee fena hava atardım ben olsam yokmu resim filan çekerler insan
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.745 105.773 598 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.498 yasminsay .!.: Var bacım, Levent emmi ile de var İsmailoğlu sülalesindeniz komple Genişletmek için tıkla... İsmailoğlu derken
yasminsay .!.: Var bacım, Levent emmi ile de var İsmailoğlu sülalesindeniz komple Genişletmek için tıkla... İsmailoğlu derken
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.538 598 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.499 deynepnaz .!.: yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. kadir Emmimle de akrabalık var mı kız, gördüm Soner gardaşla varmış Genişletmek için tıkla... O kim kız
deynepnaz .!.: yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. kadir Emmimle de akrabalık var mı kız, gördüm Soner gardaşla varmış Genişletmek için tıkla... O kim kız
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.981 607.721 1.098 43 Malatya 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #10.500 deynepnaz .!.: Ihlamur olarak içmeyi çok sevmiyorum ama belki sarma olarak severim Genişletmek için tıkla... Ya bazılarının tadı iyi olmuyor ama şifalıNar kabuğu bile kurutuyorum. Benim kurutma mevsimim yaklaşıyor
deynepnaz .!.: Ihlamur olarak içmeyi çok sevmiyorum ama belki sarma olarak severim Genişletmek için tıkla... Ya bazılarının tadı iyi olmuyor ama şifalıNar kabuğu bile kurutuyorum. Benim kurutma mevsimim yaklaşıyor