• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Kiraz,dut ve üzüm topladım canım🤗En zoru kirazlar 🤭1 bidon oldu ,1 de geçen yıldan var yeter🤗Dutta karıştırdım ona.
Birazda dut ayırdım.Normal sarm gibi saracağım.Bu sıra çok sık görüyorum.Deneyeceğim🤭
Dıt yaprağı tek beğenmedim ama yapraklar veya lahanayla beraber sarınca daha güzel oluyor. Bir de faydalıymış dut yaprağı, sırf o yüzden yapmak lazım. Kiraz yaprağı tam sabır işi🤦‍♀️

Dıt yaprağı tek beğenmedim ama yapraklar veya lahanayla beraber sarınca daha güzel oluyor. Bir de faydalıymış dut yaprağı, sırf o yüzden yapmak lazım. Kiraz yaprağı tam sabır işi🤦‍♀️
Bende mi öyle yapayım🤔Biz dutu kirazı sardığımız gibi sararız.Ama zeytinyağlı hiç yapmadım.
En çok yaprak toplamak için gittim🤭

Olsa biz onuda sarardık🤣
Kiraz,ayva,dut,üzüm,fasulye hatta biber yaprağı bile sarıyoruz🤣
Ayva ağacı bizim var da, ondan nasıl sarıyorsun ki, Onun yaprağı kalın🤔Komşu öksürüğe iyi diye yaprağını toplamıştı benim bahçeden, şifalıdır da. Meyvalarını bırak yaprakları bile şifalı 😍

Ayva ağacı bizim var da, ondan nasıl sarıyorsun ki, Onun yaprağı kalın🤔Komşu öksürüğe iyi diye yaprağını toplamıştı benim bahçeden, şifalıdır da. Meyvalarını bırak yaprakları bile şifalı 😍
Kiraz yaprağını sardığımız gibi sarıyoruz.Daha çok karışık sarılır,kiraz,dut,ayva:)
Bende çay için ceviz,dut ve ayva kurutuyorum🤭

Back