• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Çok şükür elticim, gavranım öbek öbek de olsa, ağrım düne nazaran yok denecek seviyeye indi😌
Sen nasılsın?😍🎈🤗😘
İyi çok şükür canım🤗
Bende iyiyim canım😍Bahçeyi sulamaya gittik.Biraz yaprak topladık.Toprakla haşır neşir olup geldik. Dutlar olmuş🤗
Geldik yaprakları desteledik.Çok yorulmuşum🤗🤭

İyi çok şükür canım🤗
Bende iyiyim canım😍Bahçeyi sulamaya gittik.Biraz yaprak topladık.Toprakla haşır neşir olup geldik. Dutlar olmuş🤗
Oyyy, ne eğlenceli geçmiştir🤗
Olsun, temiz hava iyi gelir. Sabaha daha dinç uyanacaksın 😍🤗😘🎈

İyi çok şükür canım🤗
İyi büyümüş, burada daha küçücük. Küçük te olsa ekleme yapıp saracağım kaçışı yok🤣

Oyyy, ne eğlenceli geçmiştir🤗
Olsun, temiz hava iyi gelir. Sabaha daha dinç uyanacaksın 😍🤗😘🎈
Aynen canım zaman nasıl geçti anlamadık🤗🤭Önce yalnız keyifli olmaz gitmeyelim dedik🤭Ama güzel oldu.Anahtarlar bizde sık sık bunu yaparız🤭

İyi büyümüş, burada daha küçücük. Küçük te olsa ekleme yapıp saracağım kaçışı yok🤣
Kiraz,dut ve üzüm topladım canım🤗En zoru kirazlar 🤭1 bidon oldu ,1 de geçen yıldan var yeter🤗Dutta karıştırdım ona.
Birazda dut ayırdım.Normal sarma gibi saracağım.Bu sıra çok sık görüyorum.Deneyeceğim🤭

Back