En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Çok şükür elticim, gavranım öbek öbek de olsa, ağrım düne nazaran yok denecek seviyeye indi
Sen nasılsın?
İyi çok şükür canım
Bende iyiyim canımBahçeyi sulamaya gittik.Biraz yaprak topladık.Toprakla haşır neşir olup geldik. Dutlar olmuş
Geldik yaprakları desteledik.Çok yorulmuşum

İyi çok şükür canım
Bende iyiyim canımBahçeyi sulamaya gittik.Biraz yaprak topladık.Toprakla haşır neşir olup geldik. Dutlar olmuş
Oyyy, ne eğlenceli geçmiştir
Olsun, temiz hava iyi gelir. Sabaha daha dinç uyanacaksın

İyi çok şükür canım
İyi büyümüş, burada daha küçücük. Küçük te olsa ekleme yapıp saracağım kaçışı yok

Oyyy, ne eğlenceli geçmiştir
Olsun, temiz hava iyi gelir. Sabaha daha dinç uyanacaksın
Aynen canım zaman nasıl geçti anlamadıkÖnce yalnız keyifli olmaz gitmeyelim dedikAma güzel oldu.Anahtarlar bizde sık sık bunu yaparız

İyi büyümüş, burada daha küçücük. Küçük te olsa ekleme yapıp saracağım kaçışı yok
Kiraz,dut ve üzüm topladım canımEn zoru kirazlar 1 bidon oldu ,1 de geçen yıldan var yeterDutta karıştırdım ona.
Birazda dut ayırdım.Normal sarma gibi saracağım.Bu sıra çok sık görüyorum.Deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…