- 8 Nisan 2017
- 56.738
- 296.367
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim hemde çokMiniğim naber iyimisin
Bu bir işaret mi acı aciiiiii ne demek istemiş yazar bu davranışı ileKaynana bir pul biber verdi sandım sevidiginden verdi yiyen pişman yemeyen pişman
Oh oh super iyi olda agrı falan olmasında daha ne isterizİyiyim hemde çok
Kifoz egzersizlerine basladim inşallah daha iyi olacak sen nasılsınOh oh super iyi olda agrı falan olmasında daha ne isteriz
BilemmBu bir işaret mi acı aciiiiii ne demek istemiş yazar bu davranışı ile
Dün muydu doktor ilaçla geçebilecegiini söyledi yazmışsın ne oldu bişey oldu yazmayı unuttumKifoz egzersizlerine basladim inşallah daha iyi olacak sen nasılsın
İlaçla geçecek olsa bluemmm keşke sadece ilerlemeyecek inşallah yada baska organa zarar vermeyecek birde ağrılarım yanmalarin gececek dediDün muydu doktor ilaçla geçebilecegiini söyledi yazmışsın ne oldu bişey oldu yazmayı
Ayy inşallah çok daha iyi olursun minnokummm
İnşallah perim Saglıkla olsunda baska bısey istememOriana kuzucum inşallah güzel haberler alalım
Olsun kuzucum dahada ilerlemesin ağrıların dinsinde bunada şükür dahada iyi olacaksın inşallah dikkat et kendineİlaçla geçecek olsa bluemmm keşke sadece ilerlemeyecek inşallah yada baska organa zarar vermeyecek birde ağrılarım yanmalarin gececek dedi
Amiiiin amiiiiin kuzum yalnız bana etiket çakın çoğu şeyi sonradan öğreniyorumİnşallah perim Saglıkla olsunda baska bısey istemem
İnsallah canım Allah razı olsunOlsun kuzucum dahada ilerlemesin ağrıların dinsinde bunada şükür dahada iyi olacaksın inşallah dikkat et kendine
Bi kontrol ettim oylarıMinnosprenses birdayiz gel dolanma corbalarda
Atı alan uskudari geçti amma yinede insan bir bakiyor yaaa duramiyorBi kontrol ettim oyları
Maşallahı var yaaa bende uzaktan bakıyorum işteAtı alan uskudari geçti amma yinede insan bir bakiyor yaaa duramiyor
Hayırlı akşamlar kuzumCennam hayırlı akşamlar
CanımCiceeeemmm