- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Ayy, Tenceresiz kaldim anne ’in eski haline düştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olur parimHenuz yok çiçeğim
Dolmanin suyu vardi bayağı bir bandımÜstte ki mesajın icin bu
Essahmi kiiiz gür fasilleyle iyi giderdi ozaman bana bana
Henuz yok çiçeğim
Ne varmış benim halimdeAyy, Tenceresiz kaldim anne ’in eski haline düştüm
Emen allahimDolmanin suyu vardi bayağı bir bandım
’nin karolarını sayıyorumNe varmış benim halimde
Kaynana bir pul biber verdi sandım sevidiginden verdi yiyen pişman yemeyen pişmanEmen allahim
Ayran iç, ayranKaynana bir pul biber verdi sandım sevidiginden verdi yiyen pişman yemeyen pişman
Sanki var gibi İnşallah doğru doğmuştur içimeHenuz bılmıyorum inşallah saglıkla vardır beklıyorum bakalım
Bağımlılık oldu bende de bende’nin karolarını sayıyorum
İnşallahSanki var gibi İnşallah doğru doğmuştur içime
Ben artık rahat giriyorsun sanıyordumBağımlılık oldu bende de bende
İnşallah aysocumSanki var gibi İnşallah doğru doğmuştur içime
Şuan evde degilKiBen artık rahat giriyorsun sanıyordum
O zaman pulbiber yüzündenŞuan evde degilKi
Bakalım inşallah güzelciğimm çok teşekkür ederimYaparsın sen yaparsın
Güzel haber balkonları güneş alıyor benim evden farklı bir ışık olacak en azından yaBen annemin evinde pek bulamadım. Sana bol şans.
Ayy iyiyim Allah a şükür sen nasılsın ❤ bakır tepsi var sadece, cupları da var birkaç çeşit, çiçek çok evde belki onları kullanırım fotoda. Aslında Urfa da yasayan biri olarak benim evimde neden bakır yok onu sorguluyorum şu anSelam canım, nasilsin, bu aralar pek göremedim seni ❤ Bakırları var mıymış kayınvalidenin 1.olursan ,bunlar bana şans getirdi, benim olsun dersin, eve dönerken götürürsün
Olur olur çıkmıştır guzel seyler ordan wundercim
Canım benimmBakalım inşallah güzelciğimm çok teşekkür ederim
Güzel haber balkonları güneş alıyor benim evden farklı bir ışık olacak en azından ya
Ayy iyiyim Allah a şükür sen nasılsın ❤ bakır tepsi var sadece, cupları da var birkaç çeşit, çiçek çok evde belki onları kullanırım fotoda. Aslında Urfa da yasayan biri olarak benim evimde neden bakır yok onu sorguluyorum şu an
Sunumda idolümsün gerçekten maaşallah sana❤
Miniğim naber iyimisin